MENU

Шкіряк: Під Луганськом Росія нарощує присутність своїх військ

1059 4

Фото:obozrevatel.ua

З передової. Інформація мешканців окупованих територій. 

В районі с.Жовте, що неподалік Трьохізбенки і Слов'яносербська, помічено значне скупчення російських військових, а також важку техніку: танки, вантажівки, бензовози та п,ять великих тягачів з понтонами. Це може свідчити про можливу спробу російсько-терористичних військ збудувати переправу через р.Сіверський Донець для швидкого перекидання бронітехніки, артилерійських установок та живої сили ворога у напрямку позицій сил АТО. 

В цей самий час, на полігоні в нп.Олександрівськ, під Луганськом, нарощується присутність підрозділів регулярних частин російської армії: танків, установок ракетної артилерії, тощо. Саме тут окупанти облаштували тренувальний табір, де щодня відбуваються "навчання" російських інструкторів ГРУ-ФСБ з завербованими терористами.

Важкі бої з частинами регулярної російської армії тривають. Ворог безперервно атакує і намагається прорвати оборону сил АТО. ЗСУ, Нацгвардія, підрозділи МВС та наші Добровольчі Батальйони мужньо тримають оборону своїх позицій і дають жорстку відсіч агресору. ЗС РФ несуть колосальні втрати в живій силі та техніці.

Зорян ШКІРЯК, радник Міністра внутрішніх справ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини