MENU

Член ПАРЄ від Ляшка: Європа стоїть перед історичним вибором

1233 0

Робота ПАРЄ покаже, за кого хто в Європі: за право нації на свою свободу чи за окупантів, котрі воліють загарбати чужі території. За цивілізовану державу чи за терористів. За вільну Україну чи за прокляту Московію, яка у центрі Європи проливає ріки крові. Про це зазначив депутат від Радикальної партії Ляшка Андрій Лозовий коментуючи діяльність Парламентської Асаблеї Ради Європи. 

"Ми усі побачимо, що для кожної країни Європи дорожче: газпромівські гроші чи елементарна совість і життєво необхідна солідарність із народом, на якого напав ворог і який мусить дати цьому ворогу відсіч. Сподіваюсь, правда переможе - і держава-агресор Росія буде виключена з ПАРЄ” - додав Лозовий.

Нагадаємо, що російська делегація в ПАРЄ вимагає виключити зі складу української делегації представника Радикальноі партіі Олега Ляшко народного депутата Украіни Андрія Лозового. Причиною, на думку кремлівських послів, являється участь Лозового в антиросійському мітингу під будівлею ПАРЄ в ході якого лідера російських комуністів Генадія Зюганова облили кров'ю.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини