MENU

Братки регионала Игоря Лысова напали на активистов «Демократического Альянса»

722 0


29 вересня2012 року, на вулиціМаршала Конєва відбувся агітаційнийконцерт регіонала Ігоря Лисова, якийодночасно є мажоритарним кандидатом внародні депутати по Голосіївськомурайону до Верховної ради України. Наконцерті грали гурпи «Циган-Балаган»,«Друга ріка» та Софія Ротару. 


Звичайно, не можна булознайти кращої нагоди, щоб проінформуватигромадськість про діяльністьдепутата-брехуна. Саме це, ми, активістиДемократичного Альянсу, і вирішилизробити. Окрім нас, ще були хлопці згромадянського руху «Відсіч», за що їмокрема подяка.


Прибувшина місце проведення заходу ми розгорнулибанери та почали роздавати листівки. 

 

До нас одразупідійшли представники міліції, зокреманачальник відділу охорони громадськогопорядку Голосіївскього району ЮзваВалерій Миколайович, якого ви можетепобачити на відео, в кінці цієї публікації,і якому я надав копії повідомлення проакцію, занесену за день до цього в КМДА,та телеграми, відправленої додатковов день проведення заходу. 

 

--- 

 

Оскільки мимали повне право на проведення цієїмирної ації, то на вимогу згорнутиплакати і припинити поширення листівокя відповів, що добровільно ми цього незробимо, і якщо вони хочуть це припинити,нехай роблять це силою із застосуваннямспецзасобів — опору ми чинити небудемо (так-так, привіт Хенку Реардену;хто читав «Атлант розправив плечі» —зрозуміє).


Так як в міліції незнайшлось законних підстав припинитинашу акцію, то як по команді вони всізникли, і одразу після цього на наснапали бритоголові «бики» Лисова, якіпочали відбирати листівки, псуватибанери, наші особисті речі і одяг.Особисто мені порвали сорочку, а одномуз наших активістів розбили годинник.


Під час цього нападу язателефонував до міліції міста Києвана лінію 102, однак наряд не приїхав.Штовханина тривала близько години-півтори,«братки» по команді то відступали, тознову нападали. Один міліціонер, що бувпоблизу, на наші крики, прохання допомгтита викликати підмогу по рації то нереагував, то відповідав, що якщо мивикликали наряд, то він обов’язковоприїде. Присутній працівниик ДАІ взагаліказав, що він ДАІшник і «нє прі дєлах»…Коли повз нас проїжджав патруль міліції,я вигукнув прохання допомогти, водійна мене подивився, і поїхав далі. Мійповторний дзвінок на 102 також результатуне дав. Дзвонили в міліцію також і іншіактивісти та просто громадяни з концерту —безрезультатно.


Лише через годину-півториприїхав заступник начальника районногоуправління МВС в Голосіївському районіКоваленко Ігор Олександрович, а одразуза ним і наряд, який ми викликали ще підчас першого нападу на нас. За декількахвилин до цього «Братки» по командізникли, але не всі, і на одного ми прямовказали. Коваленко Ігор Олександровичспочатку відмовлявся його затримати,але потім, під нашим тиском, все ж такибув вимушений дати команду, і нападникапосадили в машину та повезли у найближчійвідділок міліції за адресою: вул. ЮріяСмолича 6-Б.


Ми пішли слідом танаписали заяви про злочин і дали поясненнящодо нападу на нас.

 

 



Так що, як миі обіцяли, Демократичний Альянс дає бійцій недолугій владі!


Ну, а тепер дивітьсявідео з місця подій, на яке ви так довгочекали, читаючи цю публіцію…

 

Андрій Богданович



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини