MENU

Про стратегію перемоги у війні з Росією для цивільних

3373 2

Головне про стратегію перемоги у війні з Московією для цивільних.

1. Відвоювати наші землі ми зможемо лише у великій війні. Велика війна це війна на знищення, залишимося або ми, або Московія, у будь-якому разі з величезними втратами.

2. До великої війни зараз не готові а ні можновладці, а ні більшість покірного електорату. Отже.

3. Зараз: побудова міцної оборони на фронті і кордоні, масовий військовий вишкіл, кожен громадянин озброєний і навчений боєць. Готуємося звільняти наші землі. Виробництво боєприпасів всіх видів (стрілецькі, артилерійські, танкові, протитанкові) на правобережжі Дніпра. Тримаємо оборону, підтримуємо військо.

4. Для перемоги необхідно, щоб у нас було жити краще, ніж в Московії, щоб кожен бачив конкретну перспективу кращого життя! Перемога кується в тилу і втілюється на фронті. 

Тому насамперед ті реформи, які ми вимагали і за які нам брехали перед виборами Порошенки-Яценюки-Турчинови.

5. Побудова нової альтернативної системи управління поза державної, яка буде готова взяти на себе всю відповідальність і керувати країною. Вона потрібна для поголовної люстрації кримінально-олігархічного держапарату. Для цього побудова національної громадянсько-політичної сили.

Будь-які докорінні реформи мусодарства Порошенка-Яценюка-Турчинова-решти олігархів неможливі, там все і кожен прогнив наскрізь. Повна люстрація, повний злам, побудова нового.

6. Вже за потужних сил, за підтримки усім суспільством громадянського патріотичного уряду завдати потужного удару, якщо Московія сама не розсиплеться. Звільнити всі наші земля, якщо вистачить хисту - аж до Уралу.

Це воєнна стратегія перемоги у цій війні.

А зараз - всі на військовий вишкіл.

Святослав СТЕЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини