MENU

Довести, що москалі, які проти нас воюють, справді солдати російської армії - нереально

5634 14

Сходив на виставку "Волонтерський воєнпром". Шановні, це... слів нема.

Слова тільки такі, приватний бізнес це велика сила, і цю країну не перемогти! За півроку наші підприємці просто рвонули - видали на гора купу продукції якості практично не гіршої за натівську. Там реально не було лише танків та ядерних бомб - не ставили задачу. 

А тепер по справі.

Був на прес-конференції Полторака. Міністр оборони сказав дві речі.

1. Довести, що москалі які проти нас воюють, справді солдати російської армії - нереально. На відміну від літа, коли їх брали в полон з воєнниками, штабними документами і штатною бронетехнікою, зараз вони ВСІ мають на собі камуфло без знаків розрізнення армії РФ, а з документів - військовий квіток ДНР та паспорт громадянина РФ. Тобто формально - проти нас воюють "окремі громадяни РФ", ми ніяк не можемо доказати факт їхньої служби в армії РФ і що в Україну їх послали за наказом. Тобто Муженко всього лише озвучив ситуацію так, як вона виглядає формально.

І подобається нам це чи ні - але Москва буде наполягати саме на такій версії подій, мовляв вона війська до нас не посилає, просто багато росіян "васпилалі яраст"ю благароднай".

2. Особи що бажають служити в частинах МВС, ЗСУ та ДПС, тобто добровольці, за статистикою облдержкомісаріатів складають лише 20% від потрібної кількості людей. Взагалі-то служити в армії - обов'язок кожного чоловіка призивного віку, але примушувати до служби - це ж того,.. порушення прав людини.

Так от у мене пропозиція - може ну її нафіг ту Україну? Очевидно ж, хлопці що воюють вже рік, ще пару місяців - і поламаються, в новому призові добровольці складають лише 20%, захистити державу з такими силами нам не вдасться - задавлять чисельністю. То може піднімемо всі разом лапки - жили ж під москалями 350 років? Я розумію, бридко й гидко - то нічого, перші пару років буде гидко, потім звикнете. А?

Чи може досить ліберастичні шмарки на кулак наматувати, і таки визнати що рішення Генштабу обмежити виїзд з країни для осіб призивного віку - рішення слушне й правильне, а кримінальне покарання за ухилення від мобілізації - необхідне?

Що скажете?

Dmitro Vovnyanko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини