MENU

«Наступ російських варварів на Дебальцевській дузі потерпів фіаско», - Шкіряк

2449 9

Важливо! Протягом останніх 8 діб, в районі Дебальцівськоі дуги, відбулися безпрецедентні за своєю сутністю звірячі атаки російсько-терористичних військ на нашу територію. Генерали ГШ ЗС РФ кинули сюди все, що могли. Кремль задіяв на Дебальцівському напрямку: близько 4 000 бойовиків та солдат і офіцерів елітних частин російської армії. Понад 30 танків, близько 80 бронемашин різного типу, 50 РСЗВ ( Град, Ураган), ствольноі артилерії, САУ.

Агресор безперервно здійснював щоденні масштабні обстріли житлових кварталів. Під час цих терористичних актів загинули десятки мирних громадян, діти...

Попри все, тотальний наступ російських варварів на Дебальцевській дузі захлинувся і потерпів фіаско!!!

Сили АТО, вперше в історії, провели успішну оборонну операцію на широкому фронті. Нам вдалося не тільки вщент розбити ворога, а й зберегти цілісність оборони, виконавши бойові задачі. 

Наразі, морги і лікарні на підконтрольних бойовикам територіях, переповнені сотнями трупів російських військовослужбовців та найманців. 

При наступі терористів на Вуглегірськ, було зафіксовано факт, коли солдати дивізії внутрішніх військ МВС РФ ( НКВД ) ім.Дзержинського (в народі - це каральна дивізія залізного Фелікса), як під час 2-і світової, ставила заград отряди, щоб зупинити переляканих, втікаючих ульянівських десантників і повернути їх на передову!!! Наразі, у Вуглегірську тривають позиційні протистояння. При цьому, українська артилерія здійснює вогневий контроль входу і виходу з міста. 

Наші "Боги війни" - на висоті! Щира вдячність усім бійцям ЗСУ, Нацгвардіі та підрозділів МВС за проявлену мужність і героїзм! 

Настрій наших бійців на передовій бадьорий і переможний! Патріотизм на найвищому рівні! Путінські варвари не пройдуть!

Ми разом і ми переможемо! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК, радник Міністра внутрішніх справ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини