MENU

Тимошенко: Покарання Кірєєва не вирішить системні проблеми в Україні

1002 0

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко переконана, що покарання одного судді не вирішить системні проблеми в Україні. 

Про це вона заявила коментуючи журналістам рішення парламенту про притягнення до відповідальності судді Печерського суду Родіона Кірєєва, повідомляється на офіційній сторінці Юлії Тимошенко у "Фейсбуці".

«Покарати одного суддю, або одного прокурора, або одного президента, я маю на увазі Януковича, не змінить всю сутність тих негараздів, які є у країні. Безумовно, несправедливість, неправда, злочини мусять бути покарані. Але нам потрібно думати про те, що реформи повинні бути не косметичними, а справжніми, і поки що, шкода, їх немає», - зазначила Юлія Тимошенко.

За її словами, «справедливість є і за неї варто боротися».

«Щодо того, що сьогодні відбулося з Кірєєвим, який влаштував тоді справжнє судилище у Печерському суді, можу сказати лише одне: справедливість є і за неї варто боротися! Й у всіх питаннях, які сьогодні не дають нормально жити Україні, справедливість і добро  переможе. Любов переможе, честь і правда переможуть. Так само й у війні, спираючись на ці цінності, ми отримаємо блискучу перемогу - я в це вірю», - сказала лідер «Батьківщини».

Відповідаючи на запитання журналістів, чи тріумфує вона сьогодні щодо цього рішення, Тимошенко зазначила: «Я маю такий характер, що коли закінчуються випробування, я вмію пробачати...».

Юлія Тимошенко також подякувала всім журналістам за підтримку: «Я всім вам дякую за те, що у той важкий час, коли треба було мати мужність стояти проти системи і, коли почались репресії проти мене, ви були на стороні справедливості. Я всім вам дякую, що багато років ви висвітлювали цю тему, підтримували демократію у країні, виступали проти репресій. За це велика подяка всім ЗМІ».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини