MENU

«Батьківщина» вимагає терміново ввести санкції проти Росії

1120 1

Фракція «Батьківщина» вимагає терміново ввести економічні санкції проти країни-агресора - Російської Федерації. Про це заявив заступник керівника фракції Сергій Соболєв під час Години запитань до уряду.

 
Народний депутат нагадав, що ще попередній парламент ухвалив відповідний закон про введення економічних санкцій, але станом на сьогодні санкції не введені за жодним із напрямків.
 
«Парламент виконав свою місію і ухвалив закон, яким чітко встановлено порядок застосування економічних санкцій», - підкреслив Соболєв.
 
До того ж народний депутат зауважив, що політичні та дипломатичні санкції вже використані максимально.

«Скажіть,  будь ласка, коли питання введення економічних санкцій за кожним пунктом закону буде ініційоване на Раді національної безпеки і оборони і коли буде ухвалене відповідне рішення?» - запитав Сергій Соболєв у представників уряду.
 
Він також нагадав, що ще 11 вересня уряд передав РНБО весь пакет санкцій, які вони пропонують, але до цього часу вони не введені.
Депутат від «Батьківщини» звернув увагу на те, що на території України продовжують працювати підприємства, власниками яких є росіяни. Частина з них повністю зруйнована, зокрема, Запорізький алюмінієвий комбінат, який викупили та повністю знищили росіяни.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини