MENU

«Никакого перемирия нет, все это фуфло», - источник в Луганске о продолжении российской агрессии

3276 8

Похоже, сепары твердо намерены до 15 февраля расширить подконтрольную им территорию. И, в частности, взять Дебальцево. Вот, что пишут мои источники.

Луганск. "Всю ночь работали тяжелые минометы, ствольная артиллерия, грады. Каждые 3-4 секунды - выстрелы. Минометные расчеты сосредоточены в районе университета Шевченка. Никакого перемирия нет, все это фуфло".

Алчевск. "У нас сегодня и вчера половину ночи стоял гул техники рашинской, летают беспилотники. На Дебальцево прут, похоже".

Северодонецк. "Час від часу сепаратисти стріляють по Луганській ТЕС у Щасті, тому у Сєвєродонецьку іноді не буває світла. Відбуваються масштабні перестрілки артилерією і градами між сепаратистами і українськими військовими, які добре чутно у Сєвєродонецьку (бойові дії відбуваються за 20-25 км. від міста). Вчора вдень українські військові вдало застосували РСЗО Град (постріли були добре чутні у місті), знищивши військову базу сепаратистів і чималий арсенал зброї у смт. Фрунзе, також вони надавали вогневу підтримку бійцям на Бахмутці".

Роман БОЧКАЛА, журналист


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини