MENU

Kozak System запрошує на концерт-презентацію нового альбому

1596 1

Ну от і все! Народили! Хлопчик! Однозначно-хлопчик! Ну, не 9 місяців виношували, а більше, переносили трохи (як завжди). Але нічого поганого, на "здоров'я" не впливає. Я про альбом. Новий альбом Kozak System -"ЖИВИ і ЛЮБИ". В альбомі буде 11 пісень. Вперше в своїй історіїї, деякі пісні в альбом не ввійшли. Як правило, намагаєшся втулити все, що нового написано, а в цей раз вирішили взяти the best from the best. (Це ми так думаємо, вирішувати вам).

Першого, кого варто відзначити - це Volodymyr Sherstiuk. Фактично, він формував Sound &Conception. Ну і звичайно ,наш незмінний Igor Gromadskyj, чиїми руками всі ідеї матеріалізовувались.

 

Окремий respect Олександр Положинський, Dmytro Lazutkin, Artem Polezhaka, Юрко Іздрик та Сержіо Жадан - вашими устами глаголить істина. Своїми музичними фарбами з нами поділились: Mariana Sadovska, Оксана Бут, Elvira Sarykhalil BulbulkiziVasyl PopadiukStacey YerofeyevaТарас Сватула, Лесь Подерв'янський, Maryla RodowiczPiotrek ŚwiderskiRed Lips.

Хто надихав нас весь цей період - не скажу, це небеспечно.

Дизайн альбому, буквально за пару годин, зробив геніальний Андрій Єрмоленко.

Паралельно з українським буде виходити і польський реліз альбому,де частина пісень звучатиме польскою мовою (Mirek Mynio Ortyński-dziekuje bardzo).

27 березня, в клубі ATLAS, запрошуємо ВСІХ на концерт-презентацію!

Ivan Lenyo


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини