MENU

Між боротьбою за виборця і політичними принципами перемагає той, хто обирає принципи - політолог

305 0

Між боротьбою за виборця і політичними принципами, той хто обирає принципи, як правило перемагає й у боротьбі за виборця. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" пише політолог Володимир Цибулько.

Як відомо, пенсійний закон, який вносив парламентський старійшина Юрій Шухевич (фракція Радикальної партії Ляшка), зіткнувся не лише з протидією зі сторони МВФ, але й із бажання Президента його ветувати. Тож Президентові, попри волю МВФ, доводиться стикатися чи не вперше з такою безкомпромісною позицією далеко не найбільшої фракції в коаліції. Бо ж саме позиція головного радикала країни стала причиною не підняття пенсійного віку українців до 65-ти років” – пише політолог Володимир Цибулько.

Між боротьбою за виборця і політичними принципами, той хто обирає принципи , як правило перемагає й у боротьбі за виборця. Якщо виборець Радикальної партії голосував свого часу за лідера партії, за харизму, не особливо вчитуючись в програмні документи, то самій партії доводиться вже в якості парламентської сили складати все нові і нові іспити на зрілість та принциповість ” - додав експерт.

Виборець Ляшка – людина тяжкої фізичної праці, найнятий працівник, який іде в утиль згідно рекомендацій МВФ. Просто найближчим часом такі люди навряд чи доживатимуть до пенсійного віку. І Ляшко чи не єдиний хто, розуміє й те, чого хочуть олігархи – вакуум робочої сили вони з радістю заповнять мігрантами, адже це значно дешевше ніж вкладатися в національну соціалку.

Тільки змінивши демографічний баланс на цій землі ми ризикуємо втратити національну душу цієї землі. Фактично ми перебуваємо напередодні поєднання двох різних факторів - соціальне упослідження завжди спричиняє національне упослідження. Чому власне люди й виходили на Майдан із іменем Бандери. Якщо й справді цими мотивами керується Олег Валерійович, то його справа не безнадійна на тлі зниження довіри до крупних парламентських проектів , із-з яких стирчать вуха олігархів” – на завершення додав політолог.

Нагадаємо, що згідно джерел наближених до Кабінету міністрів, саме позиція головного радикала країни стала причиною не підняття пенсійного віку українців до 65-ти років. Чого дуже сильно вимагав МВФ.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини