MENU

Режим Путіна хоче знищити Надію Савченко - Сергій Соболєв

5241 0

Фракція «Батьківщина» закликає парламент та світову спільноту зробити все можливе для звільнення української льотчиці, народного депутата Надії Савченко з московського полону в зв'язку з загрозою для її життя.
 
Про це з парламентської трибуни сьогодні заявив заступник голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.
 
«Всі ті зусилля, які доклала світова спільнота, український парламент, український президент, дають можливість в ці дні, коли вирішується доля цієї героїчної жінки, зробити все можливе, щоб витягнути її з московських затінків», - зазначив народний депутат.
 
Він нагадав, що українська льотчиця Надія Савченко була викрадена та взята в російський полон ще сім місяців тому.
 
Також зауважив, що згідно зі свідченнями німецьких лікарів та адвокатів, 7-8 березня можуть стати критичними датами для здоров'я Надії, адже можуть розпочатися незворотні процеси в її організмі.
 
«Режим Путіна, який не спромігся за сім місяців навіть передати матеріали в суд чи сфабрикувати факти та довести обвинувачення проти Надії Савченко,  використовує лише один метод - метод знищення її у московській в'язниці», - заявив заступник голови фракції «Батьківщина».
 
Нагадаємо, народний депутат від «Батьківщини», член постійної делегації України в ПАРЄ Надія Савченко голодує у російській в’язниці вже 81 день, протестуючи проти її незаконного утримання та проти агресії РФ в Україні. 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини