MENU

Дід Свирид тішиться, що Савченко частково припинила голодування

4549 0

Начнем ми традиційно з Наді Савченко, яка вчора вирішила частково припинити голодування і тим обозначила намір поступово повернутися до нормального режиму харчування. Дід не скриває своєї радості з цього приводу, бо... Бо просто радію. Вчора нєсколько аналітіков одновременно висловили припущення, що рішення Наді продиктоване якимито подковйорними договорьонностями, за якими в бліжайше врем'я її можуть відпустити. Но Хуйлу відпускать голодающу Надю нільзя, бо це слішком підкреслить його нищівну поразку перед нашою бойовою дівчиною. Тому условієм звільнення якоби є предварітєльне припинення голодування.

Не знаю, чи це правда, на договорняках дід не присутствував. Но більш реалістично припустити, що Х**ло привично продовжить тягнути резіну, хотя, возможно, полегшить режим утримання Наді. Наприклад, перевівши її в гражданську лікарню і таким образом Хуйло надіятиметься збити накал нападок на нього з боку мірових лідєров. Напрасні сподівання - западних лідєров можна оцінювати по разному, но щитати їх круглими ідіотами підстав нема. В любому случаї Хуйлу рано чи пізно гаплик, а Надя нам нужна жива і здорова. Тому рішення припиняти голодування дід розцінює як безумовно позитивну новость учорашнього дня.

Дальше в нас іде грусна новость про катастрофічну фінансову ситуацію у США, які винуждєні, даби поправить баланс, заморозити активи російських банків.

Вчора арестам активів на общу суму більш, ніж 637 млн. долларів подверглися два російські банки. Крах Амерікі блізок - резюмує цю новость руссіш-пропаганден-машін і ватна біомаса согласно киває, радосно ожидаючи позорне пораженіє пендосов, в которих уже даже грошей нема і вони винуждєні забирати їх у порядочних російських банкірів. Но шото дідові підказує, шо радость ватніков нєсколько преждєвременна і не має под собой достаточних основаній. А арести російських актівов продиктовані нєсколько іними соображеніями. І возможно, це лише начало. Наблюдаєм.

В Конгресі США усілюється давлєніє на нобелєвського лауреата миру Обаму Барака Хусейновича з целью направлення Україні оружія. Совершенно ясно, шо конресмени при цьому розігрують свої внутрішньополітичні карти, йде боротьба між республіканцями й демократами. Но то, шо і ті, і другі недовольні м'ягкотєлою внєшньою політікою теперішнього глави Білого Дому, позволяє легко прогнозувати в якому напрямку зміняться акценти політики США після виборів 2016 року. Внє завісімості від їх ісхода. І єслі Хуйлу якимто чудом вдасться дожити до слєдующого презідєнта США, то він з грустью і меланхолієй вспоминатиме времена санкцій, як часи розквіту американсько-російського сотруднічества.

Бундесфрау Меркель ніяк не може відійти від кошмарної ночі, проведеної під одним дахом із Хуйлом в Мінську. Тому з удовольствієм общається з Порохом, а Хуйла і на дух не переносить, а про нові встречі з ним пока і чути не хоче. Но оставлять Хуйла наєдінє з його тараканами дозторам не можна, тому Запад поочерьодно випускає на поле свіжих ігроков. А скам'я запасних у Запада длінна і ігроков разних амплуа предостаточно. Позавчора в ігру вступив прем'єр Італії Ренці, який відвідав Київ, довго шушукався там із Порохом, а потом перехрестившись і поцілувавши хрестик видвинувся в направлєнії штрафной протівніка. Переговори Ренці з Хуйлом в Москві руссо-пропаганда привично преподнесла як нєсомнєнний прорив Кремля, забуваючи напомнить ватнікам, шо Ренці прибув у Москву з благословлєнія западних лідєров, які зараз ждуть коли Хуйло подставиться под нові санкції. А прибувши в Москву Ренці первим ділом поїхав не в Кремль, обніматься з Хуйлом, а на місце загибелі Нємцова.

Одновременно на кромке поля активно розминається британський форвард, якому не терпиться вийти на поле і обострить ігру у ворот Хуйла. До активних дєйтсвій Кемерона спонукають і нетерплячі британські болєльщики, які засіли в парламенті і скандірують в адрес Кемерона разні обідні кричалки, требуючи від нього активних дєйствій. Про активні розминочні джйствія Кемерона свідчить учорашній візит до Києва глави форін офісу Хаммонда. В релізах говорилися разні правильні слова, лейтмотивом яких лунає тверда і непохитна позиція Лондону та готовність кабінету Її Величності до болєє радикальних дєйствій.

Сьогодні порядком поістрепавшийся клоун Чуркін оп'ять винуждєн вийти на арену СБ ООН, де пробуватиме своїми убогими ужимками розвеселити требуватєльну мірову общественность. В общем, ожидається очередна порка РФ і по тональності вереску іздаваємого Чуркіним ми зможем понять як на самом дєлє мірова общественность оцінює прогрес в імплементації Мінська-2. Рішень там канєшно ніяких не буде, там буде обозначено общий вектор дєйствій Запада і цивілізованого человечества. Ваня Шимонович буде робить доклад і отой доклад обсуждатиметься. А отдєльні страни будуть давать свої оцінки сложившійся ситуації і дєйствіям Росії. Попередні доклади Шимоновича дідові в цілому нравилися, надіюся, шо і на цей раз Ваня не подкачає. Наблюдаєм.

P.S. Діда в останні дні многі питають як я ставлюся до 8 березня, бо тіпа це празнік якийсь неправильний і всьо такоє прочеє. Отвічаю - дід до 8 березня ставиться харашо. І щитає, що нападки на 8 березня являються актом тероризму по відношенню до українських мужчин. Большинство яких приучено цілий год стримувати свої благородні побуждєнія і лише 8 березня дають волю чуствам. Шо в принципі неправильно, бо жінки заслуговують на шанобливе до себе ставлення протягом всіх днів року.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини