MENU

Путін фактично визнає юридичний факт анексії Криму. ВІДЕО

5749 0

За 8мартовскіми цвєтамі і котіками, в інформаційному просторі пройшла майже не поміченою одна з найважливіших подій українсько-російської війни.

Роспропаганда анонсувала фільм про анексію Криму. 

Навіть в короткому ролику, тривалістю 55 секунд х*йло фактично визнає юридичний факт анексії Криму (не воссоєдінєнія, а тупо анексії), тим самим перекреслюючи всі попередній байки про те "зєльйоних чєлавєчків", "ріфірєндуми" і іншу пропагандистську вуаль, якою прикривали ганебну анексію чужої території.

Бо фактично рішення про анексію Криму було прийнято ще задовго до основних подій в Криму, до скасування мовного закону і т.д. І було прийняте рішення забезпечити анексію будь-якою ціною.

Тобто, анонсувавши вказаний фільм, х*йло свідомо і публічно зізналось в міжнародному злочині і демонстративно визнало, що маніпулювало "світовими лідерами", розказуючи їм байки.

Це означає, що на сьогоднішній день, х*йло остаточно "втратило бєрєга", і жоден з аргументів наших "гарантів", його не переконав, бо він відчуває свою безнаказаність і відкрито стібеться з обам і меркелів.

Воно, в принципі, й не дивно, що до нього не дійшло... Коли замість реальних дій ти в 150 раз погрожуєш "великою ціною" і проглатуєш приниження гопніка, то гопніку вже якось і не віриться, що його покарають.

Сподіваюсь, "гарантам" нарешті урветься терпець.

Але я б хотів звернути увагу на інше:

Цей ролик підтвердив і довів абсолютну правильність і виваженість дій Турчинова, як тодішнього Головнокомандувача. Саме завдяки цим діям вдалося уникнути сотень тисяч, а то й мільйонів жертв, втрати половини території, забезпечити становлення армії, ізоляцію і політичну девальвацію російської хунти.

А тепер, з висоти вже відомих фактів і зізнань х*йла, які прозвучали в ролику, давайте оцінимо провокації, до яких нас (нашу владу) рік назад закликав Гриценко, який пропонував збивати російські вертольоти, штурмувати захоплений Крим.

http://www.grytsenko.com.ua/…/view-hrytsenko-voennye-pust-u…

Цікаво, правда?

Що б було?

Де б ви зараз сиділи: в теплому ліжку чи в підвалі напівзруйнованого київського чи львівського будинку?

Пройшов рік, а нам деякі персонажі знову намагаються втюхати ту ж саму х*йню, свідомо підштовхуючи політичне керівництво країни до прийняття рішень, вигідних ворогові. Для цього деякі персонажі медійно збурюють людей, формують суспільну думку і наштовхують суспільство на дії, що будуть стимулювати владу до порушення мирних угод. Наслідок такого порушення - відмова підтримки зі сторони партнерів (як би безхребетно вони не поводились в даний момент). 

Після цього, відкрита військова фаза цієї гібридної війни з агресором, без політичної і військової підтримки партнерів, змете Україну з політичної карти. Хтось сумнівається?

Тому, якщо ваша країна для вас важливіше політичних ігрищ і уподобань/антипатій, то спостерігайте уважно за діяльністю деяких "патріотів" (за кого би вони себе не видавали) і думайте, перш ніж кричати про ‪#‎зраду‬.

Ігор РОНОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини