MENU

Сьогодні поховали головного редактора «Нетішинського вісника» Ольгу Мороз

7511 0

Вчора було підло вбито головного редактора газети "Нетішинський вісник" Ольгу Мороз. Те, що смерть насильницька - не викликає жодних сумнівів. Напередодні головний редактор збирала матеріали і готувала публікацію пов'язану з масовою вирубкою лісів навколо Нетішена.

Як народний депутат України, перший заступник Голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, беру під особистий контроль хід розслідування кримінального справи по вбивству головного редактора газети "Нетішинський вісник" Ольги Мороз, і звертаюсь до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова також взяти під особистий контроль убивство журналістки. 

Похорон Ольги Мороз відбувся сьогодні. За словами людей, які були на прощанні, у Ольги проламана голова і переламані хребці. Також є попередня офіційна інформація даних судмедекспертизи (не оприлюднена): по голові було нанесено сильний удар тупим предметом, що і спричинило смерть. Черпно-мозкова травма з елементами насильницьтва.

По обіді, 14 березня, Ользі зателефонувала її сестра і повідомила, що зайде до неї в гості. Ольга Мороз відмовила сестрі, пояснивши тим, що вона чекає гостей, тим паче не бажаних, але чекає. А 15 березня, вранці, Ольгу знайшли мертвою у власній квартирі. З квартири пропав ноутбук, флешки, диски з особистими матеріалами, а як відомо Ольга Мороз зберігала інформацію тільки на особистих носіях.

Під час того, коли було виявлено тіло, двері квартири вбитої журналістки були закриті ззовні. Жінка була знайдено на власному ліжку, голою, накрита простирадлом. За даними розмов з редакцією та близькими людьми, попередньо є інформація, що на робочому рівні не було оголошень по скандальних справах. Але версія, що Мороз Ольга попередньо готувала матеріали (перед оприлюдненням колегам і ЗМІ) поки що не відпадає.

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини