MENU

Тетерук офіційно вибачився перед Тимошенко і Ляшко

8052 4

Народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук офіційно вибачився перед народними депутатами і лідерами партій Юлією Тимошенко та Олегом Ляшком. Про це він повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Друзі! Звертаюсь із офіційним вибаченням лідеру Радикальної партії Олегу Ляшко та Батьківщини Юлії Тимошенко щодо інформації викладеної мною у попередньому посту. Недостатній досвід у політиці привів до прикрої помилки. Щиро вибачився персонально і повторюю офіційно".

Раніше Тетерук звинувачував політиків у підіграванні Путіну. Йшлося про законопроект №2378.

"Хочу звернути увагу та пояснити події, які добуваються навколо прийняття законопроекту #2378 "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей". Як бачите, основна реакція експертів вельми позитивна. А ось чудовим прикладом є реакція путіна, мавпочок з днр та лнр разом із (шоцеробиться???) Батьківщиною та Радікалами!", - написав нардеп.

"Окремо хочу зауважити на тези, які розповсюджує лідерка Батьківщини, пані Тимошенко. Вона закликає Українців в якості панацеї використовувати звернення до суду Гааги. Не захист України, не стримування ворога на рубежах оборони, а писати листа в суд, який витягне! Путіна! до суду і примусить його відповідати! Повна маячня!", - додає він.

 

"Вчора на зустрічі з Президентом взагалі пропонувала дозволити путіну хоч до Дніпра наступати, суд, мовляв, його накаже, коли геополітика зміниться...", - написал Тетерук.

Нагадаємо, що 17 березня Верховна Рада України проголосувала за президентський закон щодо особливого порядку самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей. За прийняття цього документу проголосували 265 народних депутатів.

Згідно з внесеними змінами, окуповані райони Донбасу отримають спеціальний статус лише після проведення місцевих виборів за українським законодавством.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини