MENU

Із Ізраїлю після лікування повернувся прикордонник Файчук. ФОТО

4078 0

КАПІТАН ВЕНІАМІН ФАЙЧУК - УДОМА

Моя радість така велика, що я боялася її наврочити. Тому добу мовчала.

Піврічне лікування в Ізраїлі завершилося: учора Веніамін ступив обома своїми ногами на українську землю - і я готова була сама його нести на руках із трапа літака. І мені готовий був допомагати Юра Гладченко, який також приїхав зустрічати Веніаміна.

Так, він ще матиме певний час реабілітації. Але після неї - волинянин Файчук повернеться на службу, у свій прикордонний загін.

Учора в аеропорту Бориспіль він отримав орден і ордер на квартиру в Луцьку.

Я вчора і плакала, і сміялася, і мені хотілося обнімати весь світ і кожну людину в ньому!

Бо як згадаю ці ПІВРОКУ... Щоденний звязок з лікарями з ізраїльської клініки. СІМ операцій, кілька із них були дуже складними. І на кожну я повинна була давати дозвіл.

Сепсис. Інфекція, яку не могли побороти кілька місяців. Паралельно - постійний гарячковий пошук грошей, тиск на тих, хто міг вирішити квартирне питання. І ще багато різних проблем. То тільки з телевізора виглядає все гарно і добре. А подеколи мені було так, що хоч криком кричи.

Та світ - не без співчутливих людей. І 100 - відсоткове фінансування Веніамінового лікування мені допомогли забезпечити МОЇ КОЛЕГИ З ПАРЛАМЕНТУ. І ніхто інший не мав і не має жодного стосунку до допомоги пораненому прикордонникові під час лікування в Ізраїлі.

Я благодійників назву усіх поіменно, але тільки тоді, коли вони дадуть згоду. Бо поки що більшість із них просто кажуть: хай буде йому на здоров'я.

Maria Matios


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини