MENU

Мати гравця збірної Росії з хокею пожалілася на українську діаспору в Канаді

9580 1

Мати російського хокеїста, гравця клубу СКА (Санкт-Петербург) та збірної Росії Іллі Ковальчука поскаржилась на українську діаспору в Канаді. В короткому інтерв’ю Sovsport.ru Любов Ковальчук розповіла про те, як, за її власним досвідом, сприймають росіян у США та Канаді, передає VIDIA.

«Може, я так попадаю на хороших людей, але взагалі не відчуваю неприязні, — відповіла Любов Ковальчук на питання про реакцію американців на слово «Росія». —  По CNN передають у новинах антиросійську версію подій. Але простим американцям це по барабану. Вони аполітичні: «О, Раша-Раша, гуд-гуд! Москва? Санкт-Петербург?» І відразу обіймаються».

Втім не всюди так, каже росіянка.

«У Канаді живе велика українська діаспора, нас не любить, — пожалілась вона. — Одна знайома з Норвегії прийшла в ресторан, але їм відмовили: «Росіян не обслуговуємо». Хоча чоловік — норвежець. Але це було рік тому, коли тільки почалася історія з Кримом».

Нагадаємо, у жовтні минулого року, після того як російський хокеїст, капітан Washington Capitals Олександр Овечкін взяв участь у кремлівській кампанії на підтримку російського вторгнення в Україну, обурені американці розпочали кампанію «Голи для України» — щоразу як Овеєчкін забиває шайбу, прихильники кампанії жертвують гроші на відновлення України.

Марічка ПАПЛАУСКАЙТЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини