MENU

Під Кабміном «поховали» лоукости, які не можуть працювати в Україні через корупцію. ФОТО

6793 2

Сьогодні під Кабміном похоронили лоукости, які потенційно могли б працювати в Україні, але через корупцію в наших органах влади, а саме в Державіаслужбі, нам ще точно не скоро світить літати по 30-50$, як звичайним європейцям.

А саме пан Яценюк вперто відмовляється звільнити з посади голови Державіаслужби Дениса Антонюка, який є відвертим лоббістом інтересів авіакомпанії МАУ (7 років пропрацював її топ-менеджером) і проти якого вже відкривали кримінальне провадження, але міліція цю справу закрила в березні, а прокуратура знову відновила розслідування. Будемо йнадалі тримати під контролем хід цієї справи.

Також нещодавно Державіаслужба судилася з Мінінфраструктури за право одноосібно видавати дозволи на польоти. І суддя окружного адміністративного суду м.Києва Аблов, який, до речі, давал дозвіл на розгін Майдану 10-го грудня, задовольнив її позов. Тому зараз тим більше неважко здогадатися, яка авіакомпанія в Україні буде йнадалі отримувати найкращі, найвигідніші напрямки для польотів.

А ми разом з вами через хворі амбіції монополіста змушені літати з Києва до Одеси за більш ніж 4000грн. без належного сервісу та з кавою за 40грн., у той час як всі нормальні люди у світі пролітають ту ж відстань за 20-30$.

АвтоМайдан - AutoMaidan


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини