MENU

Закон Ляшка надасть Україні додаткову перевагу у протистоянні із Росією – політолог

4165 6

Законопроект О.Ляшка про конфіскацію російського майна в Україні відповідає настроям значної частини українських громадян і може стати одним з найбільш резонансних у порядку денному Верховної Ради України. Можливість його підтримки у першому читанні буде залежати від розвитку воєнно-політичної ситуації на сході України. Так прокоментував політолог Володимир Фесенко перспективи ухвалення законопроекту 2497. Зараз, на думку експерта, Україна потребує додаткових важелів тиску для виконання Російською Федерацією Мінських домовленостей та режиму припинення вогню.

До речі, і Президент Порошенко цього тижня заявив про готовність до посилення санкцій щодо російських компаній та окремих російських громадян. «У разі прийняття в першому читанні законопроект Ляшка можуть тримати як заготовлену зброю (як своєрідний «бронепоїзд на запасному шляху»). Його можна буде довго розглядати до другого читання, вносити правки, але в разі наступу російських військ такий закон може бути негайно проголосований в цілому, що дасть можливість для реальних жорстких економічних кроків проти російського бізнесу в Україні» - прогнозує політолог.

Нагадаємо, що 31 березня до Верховної Ради України було внесено Проект Закону «Про націоналізацію майна в Україні держави-агресора та її резидентів», авторства О.Ляшка та групи депутатів від Радикальної партії. Законопроект викликав бурхливу реакцію в Росії та серед російського лобі в Україні.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини