MENU

У Росії вигорає атомний підводний ракетоносний крейсер. ФОТО

2306 8

Це фото зроблено годину назад у Северодвинску на "Звездочке". В доці вже N годин вигорає атомний підводний ракетоносний крейсер 1 рангу проекту 949А "Орёл". Човен входить до 11 дивізії підводних човнів Північного флоту. Головне їх завдання - протистояння та знищення авіаносних ударних груп (АУГ) противника (США, НАТО). Несе торпеди та важкі протикорабельні ракети.

Човен був на ремонті у доці, і по давній російській традиції, під час зварювальних робіт сталася пожежа. В зв'язку з тим, що її потушити не вдається, човен вирішено контрольовано затопити, щоб потушити пожежу.

Хоча, зараз ще не можна говорити про її стан, але те скільки годин йде пожежа, і як важко її тушать, човен не буде введено до строю. Серйозний удар по російському потенціалу в морі. Такі кораблі довго будуються і дуже дорогі.

Варто нагадати, що минулого року, при проведені ремонту вигорів БПК "Керчь" Чорноморського флоту Росії. Прийнято рішення його НЕ ремонтувати і до строю НЕ вводити.

P.S. Брати наші менші, вам би не воювати з нами, вам би в своєму городі порядок навести... Завтра ж це може бути і човен з ядерними ракетами...

Тарас Чмут


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини