MENU

ТСК із розслідування урядової корупції потрібна, хоч дехто й спекулює на цій темі – Гриценко

4366 2

Свою позицію щодо тимчасової слідчої комісії для розслідування корупційних зловживань уряду висловив політик Анатолій Гриценко

Потрібна вона, чи не потрібна? Навколо цього тривають дискусії зі блокуваннями у Раді. Моя відповідь – ТСК потрібна. Чому?

 

Звинувачення були озвучені публічно й багатократно. На всю країну і на весь світ. Людину, яка їх озвучила на адресу Уряду, сам Уряд одразу ж звільнив, що теж виглядає не надто продуманим кроком. Той же Уряд своїм рішенням урізав фінансування структурі, яка виявила порушення – це теж не додає довіри урядовцям.

 

Залишити звинувачення у мільярдних оборудках без відповідей? Без покарання винних? Без повернення вкрадених коштів? Неправильно і неприйнятно!

 

Своє слово напевне скаже Генеральна прокуратура. Але не всі в країні довіряють прокурорам, і небезпідставно. За цих умов парламентський контроль, із відкритим для преси й громадськості розглядом звинувачень і, головне, фактів, дасть більшу впевненість суспільству в тому, що нічого не замовчать і не приховають.

 

Дехто ситуативно підігріває цю тему з власних політичних міркувань, в ефірах і в Раді, дбаючи не про дійсно боротьбу з корупцією, а про власні рейтинги, ми з Вами це теж бачимо. Це вже так званий collateral damage. І все ж – ТСК потрібна!

Анатолій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини