MENU

Учеников харьковской школы №58 заставили работать на выборах

613 0

Михайло Соколов: «Доситьдивитись, як виховують рабів, правопорушниківта злодіїв!»


Сьогодні, проводячизустріч з виборцями Московського районуХаркова, вступив у суперечку з молодиками(вірогідно з організації «Молодірегіони») з приводу численних порушеньвиборчого законодавства. Щоб довестиправоту виборцям, я запропонувавприсутнім на зустрічі мешканцям пітина найближчу виборчу дільницю і самимв цьому переконатись.


Очікували булипобачити порушення, але те, що ми побачили,ні в які рамки правового поля невкладається. На чотирьох виборчихдільницях (№ 631451, № 631452, № 631453, № 631454),котрі розташовані у школі № 58, учні 9 та11 класів в той час, коли мали сидіти науроках, виконували роботу членів ДВК,а саме - готували та заповнювали якісьсписки, відрізали запрошення длявиборців, розкладали плакати та виконувалиіншу дрібну роботу. На питання хто їхзмусив там працювати, діти відповіли -їх класний керівник Валентина МихайлівнаХачатрян.


Валентина МихайлівнаХачатрян – викладач англійської мовита, за сумісництвом, Голова виборчоїдільниці № 631454. На моє питання: «ЧомуВи порушуєте чинне виборче законодавство,конвенцію прав захисту дитини таКонституцію України?», пані Валентинаопустила очі додолу та попросилавибачення.


Виходячи з того, щовлада чітко встановила рабсько-кріпацькийланцюжок, де за невиконання наказів«зверху» і директор школи, і будь-якийвчитель може втратити роботу. В своючергу вчителі перетворюють дітей натаких самих кріпаків: дітей відвертопримушують працювати на владу. А батькизмушені долучатись до благодійногозбору на так званні ремонти школи,підписку комуністичних газет, подарунківшколі…


Михайло Соколов, 
кандидатв народні депутати

 

Андрей ВОЙЦЕХОВСКИЙ 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини