MENU

«Я изобрел универсальный тест для избирателей» - Бригинец

436 0

Найактуальнішою інайбільш обговорюваною темою середгромадян України на сьогодні є питання:за кого голосувати?


Цей вибір є нелегким,особливо, коли вагання відбуваєтьсяміж двома-трьома політичними силами.Під час зустрічей із виборцями пропонуюлюдям використати метод, що легкодопоможе їм визначити, якій політичнійсилі вони симпатизують насправді, неза зовнішнім виглядом і розкрученістюбренда, а за її суттю і наповненістю.


Пропоную людям провестисвоєрідний тест: напишіть на листочкуімена десяти політиків, яким ви найбільшедовіряєте чи симпатизуєте. Навпротиних напишіть ту політичну силу, до якоївони належать. Якщо п’ять і більшеполітиків входять до однієї політичноїсили, то вибір зроблено. Якщо ж до однієїсили належить менше п’яти політиків,яким ви довіряєте, то розширте списокдо двадцяти політиків і напишіть тіполітичні сили, від яких вони балотуютьсяна виборах. Визначтеся після цього!


Я впевнений, що саметакий метод допоможе визначити, якійсаме політичній силі ви співчуваєте,яку підтримуєте. А також відкинеспекуляції брендів, які в даний моменткраще чи гірше рекламуються. 


Я завжди навожу у прикладтой список, що склав для себе:


1. Ю. Тимошенко

2. Ю. Луценко;

3. О. Турчинов;

4. М. Томенко;

5. А.  Гриценко;

6. О. Доній;

7. О. Тягнибок;

8. В. Кличко;

9. Ю. Кармазін;

10. О. Кужель


У підсумку очевидно,що в списку шість представників Об’єднаноїопозиції «Батьківщина». Тож, особистоя голосуватиму за цю політичну силу.Спробуйте і ви скласти свій список!Можливо, це змінить ваші уявлення провласні уподобання. Зрештою, у Парламентіна кнопки тиснутимуть і в комітетахпрацюватимуть не партійні бренди, аконкретні люди.

 Александр БРИГИНЕЦ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини