MENU

Мафию под названием Партия регионов нужно победить на выборах - Луценко

1309 2



Може,я щось не дочуваю у таборі, що загубивсяв чернігівських лісах, але з виборчихполів щось не чути ні канонади політичнихпротистоянь, ні сурм запеклих атак.Кампанія більше нагадує маневруванняколон в смердючому болоті суспільноїзневіри, які стомлено чекають кінцяпротистояння.

Регіонали, які за 2,5роки політики розбою і брехні втратилиполовину виборців, крутять чисте гонивопо зомбоящику, нагадуючи печерних людей,які теж вірили, що картинка успішногополювання означає гарантію вбитогомамонта. Насправді всі розуміють, щокороль Межигір'я – голий, а Партіярегіонів так і не змогла стати партією.Вона була і залишається бригадою. Тимне менше, цей політичний інвалід сунеу Верховну Раду, опираючись на милицібрехні та підкупу, підпертий силоюдержавної каральної системи.

Опозиціясумарно перемагає за партійними списками «Батьківщини» і «Удару», але вжетрадиційно не може домовитися про єдинихкандидатів на мажоритарних округахнавіть перед тупою очевидністю згубностіцих танців на граблях для загальногорезультату.

Найпаскудніше, що всяця катавасія стосується не героїв золов'яними очима, які невтомно щосьторочать на безкінечних політшоу.Насправді, результат кампанії визначитьвибір між життєво важливими для мільйонівпростих людей речами.

Це буде вибірекономічної моделі між продовженнямполітики олігархічно-гангстерськогопривласнення національних багатств івільною конкурентною економікою зісправедливим розподілом бюджету.

Цебуде політичний вибір між нинішнімретрототалітарним режимом «напівтюрми– напівдурдому» і відновленнямєвропейських стандартів демократії вкраїні.

Це буде вибір зовнішньополітичногошляху між поверненням в колоніальнеярмо і європейською перспективою вільноїнації.

Фактично, це – вибір долі. Ірезультат цих виборів – як і в 2004-му, ів 2007-му роках – залежить не від політиків,а від усвідомлення виборцями простихістин, що старанно приховуються від нихяснозорою брехнею провладнихтрубадурів:

1. Вибір між опозицієюі владою – це не вибір між партіями «Батьківщина»«Свобода»«Удар» зодного боку і Партією регіонів з іншого.Це – вибір між недосконалою демократієюі доконаною мафією. Демократію можна ітреба критикувати. Її можна навітьвідправляти у відставку. Мафію можнатільки перемагати. І це – єдина метацих виборів, яку справді можнадосягнути.

2. Голосування за ПР таїї сателітів з КПУ означає дозвіл напродовження розбою в країні, мародерствадержавного бюджету і здачі національнихінтересів. Тільки байдужості та покірностіобдурених та підкуплених виборців невистачає для успіху будівельниківрабовласницького Архіпелагу Межигір'яв Україні.

3. Тільки твій голос запартію «Батьківщина» страшить правлячумафію ЯнуковичаОб'єднана опозиція –її головний ворог, кількість голосівза неї – фактичний реєстр бійців, готовихактивно боротися за свою волю та гідністьі зараз, і на наступних президентськихвиборах.

4. Без перемоги на мажоритарнихокругах перемога опозиції – неможлива.Голосуй за такого мажоритарногоопозиційного кандидата, який не побоїтьсяпідтримати імпічмент В.Януковича.

Будь-якіінші обіцянки щось побудувати, пофарбуватиабо поремонтувати в окрузі – лишеобіцянка врегулювати тиск смоли вкиплячих казанах пекла, яке влаштувалирегіонали в Україні.

5. На жаль, цеправда, що майже все в українськійполітиці вирішують великі гроші. Сьогоднівони всі об'єдналися навколо Межигірськоїмафії, щоб і далі не платити податки доукраїнського бюджету, щоб і далі грабувативсі ресурси країни.

Але правда і те,що в день виборів все залежить відголосів простих людей. Всі їх гроші –ніщо проти волі мільйонів українців.

Тількитой, хто проголосує 28 жовтня проти мафії,за опозицію – той має право сподіватисяна краще життя.

Без твого голосузміни в нашій країні не почнуться!

Юрий ЛУЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини