MENU

Тигипко или такой тупой, или украинцев держит за идиотов — мнение

2542 1

Відповідаючи на питання щодо перспективи перегляду газових угод з Росією на найближчі роки, Тигіпко заявив: «Скажу відверто: я не дуже вірю, що такий перегляд можливий без вступу до Митного союзу».

«Дай бог, щоб змогли про щось домовитися, але я просто спостерігаю ці переговори більше двох років, і я розумію російську сторону - навіщо їй відмовлятися від шести мільярдів доларів на рік?».

«Сьогодні в Росії вистачає своїх проблем, які необхідно закривати, і те, що Тимошенко підписала таку угоду, – це не проблема Росії, це проблема України. Потрібні якісь поступки з нашого боку, але це теж нелегко....».
 
Шож, усе логічно. Щоби перебити «поступки Тимошенко Росії в газовому питанні» потрібно зробити Росії іще більші поступки, наприклад на шістдесять мільярдів! Тоді Росія спокійно відмовиться від цих нещасних шести мільярдів. Коли у Тігіпка крадуть годинник - він іде до злодія і пропонує йому повернути годинник в обмін на авто. Думаю злодій не сильно викобенютиватиметься від такого обміну.
 
Газові компанії Італії, Німеччини, Польщі і інших європейських країн за останні два роки спокійно змогли переглянути набагато менш обтяжливі за нашу газові угоди з Росією просто подавши позов в Стокгольмський арбітраж. Причому багатьом з них вистачило навіть лише погрози подачі позову щоби Росія відразу пішла на поступки в газовому питанні. А ригіоналівським цим дибілам видно мізків для цього не вистачає.

Може б нам на виборах всетаки обрати замість них тих хто зможуть це зробити? Для чого нам ці ссикливі імпотенти?

 

 Mac -artur

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини