MENU

Новый взляд на новости: rортеж президента чуть не попал в ДТП (

2362 8

 

Андрей Шаповалов поделился ссылкой о ДТП, которое могло состоятся в Киеве. По улицам столицы, как неуправляемые ракеты, пролетают разные кортежи, пугая простых налогоплатильщиков... 

 

«Резонансне ДТП ледь несталось учора ввечері у Києві. Лише дивоврятувало кортеж президента відзіткнення.

Віктор Федоровичтрадиційно повертався з роботи до себев Межигір’я. І хоча працівниками ДАІбув перекритий рух на декілька годинта  вжиті усі заходи безпеки, проїжджаючиЄвропейську площу, мерседес президенталедь не протаранив мерседес з іншогокортежу, що рухався в протилежному напрямку.


Як виявилось, це бувкортеж прем’єр-міністра УкраїниМиколи Азарова, який  повертався  іззустрічі з  виборцями на Оболоні. Оскільки правила не регулюють рухкортежу, коли назустріч рухається іншийкортеж, працівники ДАІ не наважилисьвтрутитись і ледь не привели до трагедії.В результаті автомобіль Азарова встигзагальмувати лише за кілька сантиметріввід автомобіля Януковича. Також, ледьне сталась бійка між працівниками одноговідомства, яке забезпечує безпеку президентата  прем’єра, які довго не моглидомовитись, хто кого повинен пропустити.


Сержант ДАІ ВасильРуль, пост якого знаходився найближчедо інциденту, на місці написав заяву назвільнення і намагався застрелитисьіз табельної зброї. Зараз він перебуваєу запої і його життю нічого не загрожує.

На щастя, під час даногоінциденту ніхто не постраждав. Якповідомило керівництво ДАІ, найближчимчасом будуть прийняті зміни до правилдорожнього руху, які врегулюють відносиниміж кортежами на дорозі.

 

Гаврило Принцип,спеціально для сайту Репортажист»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини