MENU

В Винницкой области в оппозиционера цинично украли победу

467 0

   

 

 

Щойно сайт ЦВК визначив«переможцем» у 14 окрузі на Вінничинісамовисуванця Віктора Жеребнюка. Хочаще 15 хвилин тому за підрахунками 100% напершому місці був кандидат від ВО«Батьківщина» Іван Мельничук.

29жовтня ОВК прийняла всі протоколи віддільничних комісій. Зауважень чи скаргне було. Проте наступного дня Жеребнюкподав до ОВК заяви про перерахунокголосів на 10 виборчих дільницях з тихпідстав, що при транспортуванні нібитобули пошкоджені ящики, в яких транспортуваливиборчу документацію.

Незважаючина те, що факту пошкодження зафіксованоне було, ОВК прийняла рішення проперерахунок голосів на зазначенихвиборчих дільницях.


При перерахункувиявлено, що пакети, у які були запакованібюлетені «за» Івана Мельничука, розірвані,а на майже всіх цих бюлетенях проставленопо 2 відмітки – за Мельничука і ще заіншого кандидата, що призводить довизнання таких бюлетенів недійсними.За таких обставин ОВК не враховує такібюлетені при перерахунку.

Те, щозіпсовані бюлетені виявлені в ящику,де фіксувалися голоси «за» Мельника,свідчить, що вони були зіпсовані членамиОВК. Якби це було зроблено на рівні ДВК,ці бюлетені були б запаковані окремо впакети з написами «недійсні».

Об’єднанаопозиція готує позов про визнання дійОВК неправомірними.

 

Батьківщина 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини