MENU

Последствия «обнуления» будут фатальными для общества - блогер

549 2

Наслідки «обнуления»будуть фатальними для суспільства

«Піррова»перемога влади, яку новим депутатськимкорпусом можна буде всебічно розвінчувати,перетворюється на тріумф фальсифікаторів!


Масова фальсифікація– то є прихований від широкої громадськостідержавний переворот, оскільки змінюєволевиявлення народу, з метою збереженнятої влади, яку вибори відправили увідставку.

Навіть у випадку оголошеннявиборів недійсними внаслідок обнулення,матимемо наступний сценарій розвиткустану:


1. Обнулення веде доконсолідації фальсифікаторів:


а) зберігається«тушкований» законодавчий орган, якийдіятиме значно тривалий період і якийбуде неможливо відправити у відставку.Цей склад ВР здатний змінити Закон провибори на свою користь;


б) цьому складові ВРі його виконавчим структурам надаєтьсяневідомо тривалий період на пошукинових «тушканчиків» на прийняття новоїКонституції 300 депутатами з подальшимобранням Президента у ВР;


б) надається такийсамий тривалий період на підготовкунової потужної фальсифікації:
владоюздійснюється заміна «слабких» кадріву виборчих комісіях, збільшується періодна проведення адміністративного тискуз боку влади на засоби масової інформаціїта на зміну кадрового корпусу всюди, щопов’язано з виборами, у тому числі –кадровий корпус керівництва областей;


відбудетьсяудосконалення системи фальсифікації.

2.Так зване обнулення – то добровільнапередача моральної перемоги опозиціїу руки державних заколотників(фальсифікаторів): на місце обранихприйдуть ті, хто на другому місці.


3. Ідея обнулення –невідомо звідки вигулькнула можливістьнадати владі неочікуваний подарунок:розраховувати на чисту перемогу уподальшому в умовах можливостейкримінально-імперської влади – тополітична наївність і близькозорість.

4. Відомо, що успіхпотребує повноти влади. У сучаснихфальсифікаторів можливості такі є.


5. Допомогу владі упроблемі ліквідації державності Україниабо зведення її до формальних ознак,буде надано необмежену. (Висновкиспостерігачів від СНГ – тому прямийдоказ).


6. Заради отриманняу подальшому переможний результатвиборів, владі було б вигідно скасувативибори. Термін проведення наступнихвідтермінувати на невизначений час –у них всі важелі і повнота влади.

Висновок


Опозиції необхіднойти у ВР і створювати умови для повноїперемоги. Такі можливості вже складаються– розклад сил для нових виборівскладається набагато кращий, ніж вобставинах сьогодення. Тим більш, частинасамовисуванців, що пройшли в парламент,усвідомлюють, що симпатії виборців,тобтонароду, не на боці провладної політсили,а на боці опозиційних сил. Отже, зрозуміло,щоб зберегти себе у якості нардепаподовше, кожен з них сім разів подумає,у який бік дрейфувати і з ким об’єднуватися.


РІМ-2012

Зінаїда КУЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини