MENU

Инна Богословская, как юрист, не доверяет отечественному семейному кодексу

573 1

Напредыдущем «Шустер live» украинскийэлекторат узнал некие пикантныеподробности о неофициальном спикере ПР Инне Богословской. Мы знаем, что ИннаГермановна юрист. Она очень любит этоподчеркивать в диалоге, как  соппонентами, так и предполагаемойгруппой поддержки. Тот факт, что госпожа Богословская не рискнула заключатьюридическое соглашение, именуемоебрачным контрактом, между собою и еегражданским мужем, красноречивоподчеркивает несостоятельность законовУкраины, охраняющих семейное право встране.  Фраза «зачем нужен этотштамп?» давно уже не расценивается, каксвободомыслие в контексте естествабытия ибо все больше населения понимает,что слишком многим можно поплатиться,идя  под официальный венец…

  

«Унас громадський шлюб. У мене тількиперший шлюб був зареєстрований у РАГСі.Я вважаю, що сьогодні такі відносини,як штамп у паспорті, відходять простов далеке середньовіччя. Якщо ж ми будемощось робити, то скоріше за все – вінчання»,- відзначила регіоналка. Богословська також розказала, де познайомилась ізсвоїм чоловіком. «Мій чоловік вже тричібув депутатом: районної, міської іобласної рад. Крім того, чоловік є дужепопулярним, в тому числі, на превеликийжаль, і серед жінок в своєму окрузі. Зісвоїм чоловіком я познайомилась уСіверодонецьку під час з'їзду Партіїрегіонів. Він підійшов до мене і попросивсфотографуватися», - з посмішкоювідповіла вона.


Прицьому, Богословська заявила, що думалапро поповнення у родині, але 52 роки –це вже забагато. «Безумовно все можливе.Якщо Бог дасть, я буду дуже щаслива», -додала вона.


Хочунапомнить, что Богословская на упомянутойпередаче обвинила своего оппонента вполитической проституции...





Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини