MENU

«Беркут» нужно распустить как антиукраинский и противозаконный инструмент - блогер

1055 7

Спецпідрозділ «Беркут»має бути розпущений як інструментдержавного терору проти мирних громадянУкраїни. За регулярну участь в ганебнихактах з придушення демократії в країні,зокрема - перешкоджанні в проведеннімирних зібрань та їх розгоні, а такожзабезпеченні фальсифікацій результатівнародного волевиявлення на парламентськихвиборах.

Командири, які віддавалинезаконні накази, спрямовані протиукраїнського народу, мають понестикримінальну відповідальність. Її такожповинні розділити і виявлені рядовібійці, котрі відзначилися у застосуваннісили проти мирного населення, зокремазавданні тілесних ушкодженьгромадянам. 

Всі інші, які виконуючизавідомо неправомірні накази, бралиучасть в акціях  з обмеженняконституційних прав українців, маютьбути звільнені  з правоохороннихорганів без права поновлення.

Самуж організацію слід розпустити якпротизаконну й антиукраїнську. Замість«Беркуту» має бути сформований новиийпідрозділ з новою назвою та повністюоновленим складом. Міліція, яка виступилапроти народу, має бути піддана ретельнійлюстрації.

Олексій МАЗУР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини