MENU

На Донбассе в 5 раз увеличилась поддержка ВО «Свобода»

542 1

У Донецьку на парламентських виборах-2012 Всеукраїнське об'єднання «Свобода» отримало підтримку 6 263 виборців (1,34%), що у порівнянні з місцевими виборами 2010 року означає зростання підтримки націоналістів у 5,5 разів.

Найбільшу підтримку в місті, близьку до тривідсоткового прохідного бар'єру до районної ради (2,69%), «Свобода» здобула в центрі, у Ворошиловському районі. Можна очікувати, що вже після наступних виборів «Свобода» буде представлена у місцевих радах в обласному центрі і на Донеччині.

Усього на Донеччині «Свобода» здобула 23 557 голосів виборців (1,2%) та посіла у загальному рейтингу 6 місце. У порівнянні з результатами минулих виборів, на Донеччині підтримка партії за два роки зросла у 4,4 рази.

Найкращий результат в області здобуто в селі Знам'янка Артемівського району – 12,66%! Високі результати і в Краматорську – 2,41%. Єдиний кандидат від опозиції в одномандатному виборчому окрузі №53 свободівець Ігор Славгородський отримав гідний результат у Єнакієвому – 3,11%.

Отже, попри тотальні фальсифікації та інші порушення, Всеукраїнське об'єднання «Свобода» на Донеччині змогло значно покращити свої результати, здобуті на попередніх виборах. Нинішні результати свідчать – підтримка націоналістів на Сході України невпинно зростає.

 

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ «СВОБОДА»

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини