MENU

Получаю от Вас сотни писем. Удалять или оставлять их без ответа больно — Гриценко

461 0

Цейтнот. Сподіваюся на Ваше розуміння

Виникла проблема. Отримую від Вас сотні листів. Видаляти або залишати їх без відповіді - боляче, відповідати усім - неможливо, бо на це потрібно кілька годин щодня, перекласти це на когось не можу і не хочу, бо я - справжній.

Після аналізу Ваших листів просив би позитивно сприйняти такі пропозиції.

1) Не варто в листах дублювати Ваші коменти під дописами на
стіні - я їх і так бачу.

2) Не варто копіювати мені статті чи новини з УП, УНІАН, ТВі та інших інформаційних ресурсів - я маю до них доступ і слідкую.

3) Не варто надсилати мені лобістські (пропагандистські, рекламні) заклики і матеріали - й без того ними переповнена електронна пошта.

4) Не треба допитуватися, а що я думаю з приводу тієї чи іншої книжки (300-400 сторінок), яку Ви прочитали, або думки про фільм (півторагодинний), який Ви щойно переглянули в кінотеатрі.

5) Не треба кликати мене приїхати усюди одразу, причому особисто і негайно. Працюйте через штаби опозиції на місці.

6) Не варто надсилати сюди Ваші звернення до мене як депутата - їх треба надсилати (а) поштою на адресу ВР, (б) не анонімно, а з живим підписом - це вимога Закону, тоді матиму змогу допомогти у вирішенні питань. І ще - не треба перепитувати мене по кілька разів, чи отримав я Ваш лист, чи опрацював його, коли і за яким номером надіслав, коли і за яким номером отримав відповідь і т.ін. - листи не губляться, реєструються, жодного без уваги не залишаю.

7) Не питайте, як я ставлюся до Королевської, Ляшка, Кармазіна, Донія, Стецьківа..., - нема на це часу, або потреби. Так само щодо заяв чи дій Кличка, Тягнибока... - свою позицію (якщо це дійсно важливо для спільної справи) я висловлюю в дописах.

8) Візьміть до уваги, що не я, а адміністрація ФБ обмежила кількість «друзів» (5000) і, на жаль, я не можу задовольнити усі Ваші прохання про «дружбу».

Зворотний зв'язок з Вами для мене дуже важливий. Часом отримую від Вас дійсно серйозні пропозиції, цікаві ідеї, слушні поради, або інформацію резонансної ваги. Дякую Вам за це! Надсилайте ще.

 

 Анатолій ГРИЦЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини