MENU

Лидер оппозиции Юлия Тимошенко уже 10 дней голодает

643 3

  

Голодування ЮліїТимошенко, оголошене нею на знак протеступроти фальсифікацій виборів, триваєвже 10-у добу. При цьому влада не виконуєжодну з вимог, проголошених лідеромопозиції, та продовжує цинічно спотворюватирезультати волевиявлення українців.

Об’єднанаопозиція «Батьківщина» звертає увагуукраїнських громадян та міжнародногоспівтовариства на зухвалу поведінкувлади. Намагаючись будь-що, в обхід усіхзаконів вкрасти мандати для ставлениківПартії регіонів, влада не звертає увагиані на судові позови, ані на масштабніпротести громадян, ані на радикальнізаходи – голодування лідера опозиції.Слід зазначити, що під час голодування Юлія Тимошенко не отримує лікування, і10 днів без їжі і ліків – це той термін,який змушує нас надзвичайно серйознотурбуватися про її здоров’я.

Звертаємоувагу громадян і партнерів також на те,що оцінки міжнародних місій спостереженняповністю збігаються з проголошеними Юлією Тимошенко вимогами: підрахунокголосів ведеться з безпрецедентнимифальсифікаціями.

Крім того, в кількохнайбільш авторитетних організаціяхсвіту – зокрема, у Freedom House та ОБСЄ –ведуться серйозні розмови про застосуванняперсональних санкцій проти українськихвисокопосадовців, відповідальних запорушення.

Усі ці факти доводятьсолідарність світу із позицією лідераукраїнської опозиції. І Юлія Тимошенко,і Об’єднана опозиція «Батьківщина» наголошують, що не визнають вибори доти,доки не буде зафіксовано перемогуостаннього кандидата від опозиції натих округах, де протоколи з мокримипечатками, громадський та паралельнийпідрахунок голосів засвідчили перевагуопозиції над владою.

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини