MENU

Мы бедные и несчастные, потому что трусливые - Турчинов

794 2

Мы бедные и несчастные, потому что глупые и трусливые. Об этом сообщает первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов в своем блоге.

«Чинна влада таки бореться з бідністю, але шляхом знищення бідних, не залишаючи їм жодного джерела для існування. Бідним говорять, що треба більше платити та менше споживати, що треба економити, розповідаючи як це можна ефективно зробити за допомогою лопат та граблів. А в цей час  статки мільярдерів, які знаходяться біля цієї влади або примудряються працювати за сумісництвом в уряді, або знаходитись у родинних стосунках із високопосадовцями, збільшуються на сотні відсотків!

Вдумайтесь: за рахунок економії жебраків вони примножують свої мільярди! Так, друзі, по всьому видно, що лопати вони також вміють застосовувати, але щоб загрібати те, що спромоглись ми з вами  зекономити. «Чому бідні? Бо дурні. Чому дурні? Бо бідні», - говорить народна мудрість. Я б додав інший ряд: «Чому бідні та нещасні? Бо боягузи».

Думаю, прийшов час змінити цю сентенцію на іншу: «Чому щасливі? Бо поважаємо себе, свою країну та свої родини. Бо знаємо чого варті. Бо, поважаючи себе, не залишаємось осторонь від проблем своєї країни. Бо боремось та перемагаємо!».

Ранее народный депутат  Олесь Доний заявил, что «агрессия лень и бескультурье – вот главная проблема нашего общества. Еще раз: агрессия, лень и бескультурье, а не коррупция или олигархи». 

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини