MENU

Заказчика убийства Мазурка нужно искать среди народных депутатов - мнение

2222 2

За інформацією ЗМІ позавчора, тобто в суботу,  на впізнання трупа Ярослава Мазурка  працівники міліції запросили охоронця  «Каравану» одесита Павла Феденкова.

Він в трупові впізнав того, хто стріляв в охоронців. Виходить,  стріляв дійсно Мазурок.

І все б нічого. Але викликає не лише подив, а й насторожує оприлюднена правоохоронцями інформація.

Мазурок застрелився біля людного місця паркової зони неподалік станції метро «Сирець», де бувають десятки  перехожих. Це щоб швидше могли знайти труп?

Застрелився із  револьвера-нагана «ЯТ 165 П». В обоймі не вистачало 1 патрона. Чому з цього, щоб легше могли ідентифікувати як серійного вбивцю, котрий не гребував будь-яким видом зброї?

А де ж пістолет, з якого стріляв в охоронців у «Каравані»? Якщо хотів покінчити життя самогубством, невже шукав би для цього іншу зброю?

Перед тим як застрелитися,  хлопець роззувся. Для чого? Щоб чийсь собака (якщо прохожі не побачать труп) знайшов  черевик та приніс господареві?

Перед тим як застрелитися,  поклав у кишеню паспорт, технічний паспорт на мотоцикл «Ява», водійське посвідчення, довідку із ідентифікаційним кодом.

От які у нас добропорядні та законослухняні серійні вбивці. Перед тим,  як покінчити життя самогубством, беруть повний набір документів для власної ідентифікації. А до цього  півтора місяці гуляють на волі.

А може все набагато банальніше.

26 вересня у ТРЦ «КАраван» було розстріляно охоронців цього центру. А вже із 18 жовтня вступив у дію Закон «Про охоронну діяльність».  Відповідно із статтями цього закону приватні охронці тепер мають право носити бронежилети та шоломи,  користуватися дубинками та спецзасобами, мати при собі службових собак.

Виходить можновладці- бандити  та різних мастей прокурори чи судді- перевертні можуть мати озброєну в законний спосіб приватну охорону. А тепер на хвилину згадаймо Лозинського, котрий сотні гектарів землі перетворив у феодальні володіння.

Подібним йому депутатам чи керівникам адміністрацій (це не суть важливо)  десь на землях Харківщини, Криму чи Львівщини  у паркових зонах залишається  поставити кілька охоронців із натасканими собаками. І громадяни України можуть забути про бгала відпочинку десь на природі.

До речі, Закон «Про охоронну діяльність» ВР прийняла ще 4 липня 2012 р. Можливо, щоб «збудоражити» суспільство та спонукати Януковича підписати законопроект і організували цю «м'ясорубку» у «Каравані».

Якщо так, то логічними є й наступні заяви  керівництва МВС відносно пошуку вбивці охоронців   київського ТРЦ.

Значить,  замовника вбивства потрібно шукати серед депутатів ВР, міліцейських чинів, котрі «кришують» приватні охоронні структури чи серед самих бізнес структур.

 

 

Микола МАРЧЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини