MENU

Юлия Тимошенко отказывается прекратить голодовку

689 1

Юлія Тимошенко поки не припинила голодування.

Станом на 16.35 лідер опозиції Юлії Тимошенко не припинила голодування.

Про це повідомив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

«Я щойно від Юлії Володимирівни. Стверджую, що станом на 16.35 лідер опозиції поки що не припиняла голодування, яке триває 18 добу і є протестом проти масових фальсифікацій парламентських виборів режимом Януковича», - зазначив захисник.

Сергій Власенко також наголосив, що заступник міністра охорони здоров‘я Раїса Моісеєнко не зустрічалася з Юлією Володимирівною.

«Хто і що розповідав пані Моісеєнко про зустріч Тимошенко із німецькими лікарями та стан її здоров‘я невідомо. Однак, сама заступник міністра з лідером опозиції не зустрічалася», - підкреслив він.

«Особливо цинічною виглядає заява цього псевдо-лікаря про те, що до палати Юлії Володимирівни доставлена якась їжа. Хочу нагадати пані Моісеєнко, що під час виходу із попереднього голодування Юлія Володимирівна протягом декількох днів вживала лише воду, розбавлену соком, тому ніякої їжі до палати не доставляли і доставити не могли, навіть якби вона й припинила голодування», - зазначив захисник.

За словами Сергія Власенка «самопочуття Юлії Тимошенко складне, вона вживає лише воду, не встає з ліжка, але все це не впливає на її моральний дух.

«Ще не народився той, хто може її зламати. Юлія Володимирівна сильна особистість», - підкреслив Власенко.

Батьківщина

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини