MENU

Цель, ради которой я голодала, достигнута - Юлия Тимошенко прекратила голодовку

991 0

Лідер опозиції ЮліяТимошенко припинила голодування назнак протесту проти фальсифікаціївиборів, оскільки «вже ніхто не зможесприймати цю Верховну Раду як легітимнута демократично обрану».

 

Відповідну заявуозвучила донька Юлії Тимошенко Євгеніяна брифінгу біля харківської лікарні«Укрзалізниці».

 

«29 жовтня 2012 року ярозпочала голодування проти тотальноїфальсифікації парламентських виборів2012 року режимом Януковича та звернуласядо України та демократичного світу невизнавати ці вибори чесними тадемократичними», - зазначає ЮліяТимошенко.

 

«Сьогодні, 16 листопада2012 року, вже є фактом, що кожен громадянинУкраїни твердо знає, що ці парламентськівибори цілком сфальшовані. Такожміжнародні організації, які спостерігализа виборами: ОБСЄ, Євросоюз, СполученіШтати Америки, Канада, світові організаціїукраїнської діаспори, громадськіорганізації України – вже визнали, щопарламентські вибори 2012 року в Україніє такими, що не відповідають демократичнимстандартам та є суттєвим кроком назадвідносно останніх парламентськихвиборів 2006, 2007 років», - йдеться у заяві.

 

Юлія Тимошенко подякувала«всім демократичним країнам Європейськогосоюзу, міжнародним та громадськиморганізаціям, іншим демократичнимкраїнам, а також українцям, які далиадекватну та справедливу оцінку цьомуфарсу, який режим Януковича назваввиборами».

 

«Я бачу, що мета, зарадиякої я починала голодування, досягнута– вже ніхто не зможе сприймати цюВерховну Раду як легітимну та демократичнообрану. Тому я вважаю можливим на 18-мудні припинити голодування та продовжитисвою боротьбу проти корумпованогорежиму Януковича всіма іншими засобами»,- наголосила Юлія Тимошенко.


Юлия ТИМОШЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини