MENU

Луценко продолжает бороться и подавать пример несокрушимого сильного Человека — Турчинов

619 1

Сьогодні знову суд.Цього разу черговий апеляційний суд усправі Юрія Луценка. На вулиці, як і всудовій залі, похмуро та сіро. Міліціяне пускає громадян, які бажають потрапитивсередину. Виняток робиться лише дляпредставників дипломатичних місій тадепутатів. Журналістів тримають вокремому приміщенні біля монітору, дейде трансляція засідання. На вулиціактивісти "Батьківщини" тримаютьфотокартки Юлії Тимошенко, Юрія Луценката дуже вдалий плакат, на якому написано:"Тільки банда ідіотів судить справжніхпатріотів".


Вже третій рік в Українівідбуваються подібні сумні безправнівидовища, які ця влада чомусь називаєсудами.


Вже з перших хвилинзасідання стало зрозумілим, що суд незбирається керуватись Конституцією тачинним законодавством. Виявилось, щобільш ніж два тижні тому в закритомурежимі, без запрошення адвокатів тавзагалі без будь-якого попередженнясторони Юрія Луценка, суд провів попереднєзасідання на якому "судді" самостійновизначили формат розгляду справи.


Тому на резонні претензіїсторони захисту судді відповісти незмогли і вимушені були взяти черговупаузу, щоб порадитись зі своїми керманичамиіз Банкової.


За всім цим фарсомслідкували присутні в суді уповноваженіпредставники Європарламенту Кокс таКваснєвський. Бачили б ви їх реакцію на"правосуддя" по-українськи...


Єдине, що можна винестиз подібних показових виступів судочинства- це ті хвилини живого спілкування зЮрою, які вдається вирвати у конвою підчас перерв у засіданні.


Юра тримається. Повнийпланів та задумів. Незважаючи на хворобута ув'язнення, він продовжує жартуватита генерувати ідеї. Обговорили з нимсьогодні питання побудови єдиної партіїна базі "Батьківщини" та початокроботи нового парламенту. Хоч і заґратами, він продовжує жити політичнимжиттям, він продовжує боротись і подаватиприклад незламної сильної Людини.


Юра, ми з тобою! Тимошенкоі Луценко будуть на волі! Україна будевільною!

 

 

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини