MENU

На марш поддержки семьи Павличенко в Киев съезжаются ультрас не только с Украины

1698 0


Ультрасз усієї України та Європи з'їжджаютьсядо Києва на грандіозний за своїмимасштабами марш на підтримку родиниПавліченків. Ця подія – черговий етапу титанічних спробах затятої молодізрушити закостеніле українське правосуддяз місця - у бік справедливості та волідля сім'ї Павліченків. 


25листопада в Києві відбудеться акція напідтримку Дмитра та Сергія Павліченків,яких засуджено за вбивство судді Зубкова.О 14-й годині в парку імені Шевченказберуться небайдужі до долі безневинноув'язнених батька та сина. Справа родиниПавліченків набула міжнародногорозголосу та збирала на вулицях містУкраїни тисячі громадян, які вимагализвільнити родину Павліченків та знайтисправжніх вбивць судді Зубкова. Сьогоднівона знову в центрі.


Суддю Зубкова, який вів багато гучнихсправ щодо незаконних забудов таземлевідведень в одному з центральнихрайонів Києва, було жорстоко вбито білявласної квартири ввечері 21 березня 2011року. Майже одразу міліція заявила пророзкриття злочину та затримала Дмитрата Сергія. Справа в тому, що ДмитроПавліченко неодноразово звертався зіскаргами щодо дій судді Зубкова, якийвиніс судове рішення про відчуженнявласності родини Павличенків - квартирита прибудови до неї у центрі Києва, зпорушеннями та за їхньої відсутностіу суді.


Незважаючи на те, що Дмитро захищавправо власності своєї родини виключноправовим шляхом - судився, збиравпресс-конференції, подавав скарги тазвернення, - його та його сина Сергіябуло звинувачено у вбивстві суддініби-то з мотивів помсти.


Прицьому:

  • їхня зовнішність не відповідає фото-роботам, які склали слідчі;

  • їх не впізнали свідки злочину;

  • у момент вбивства Дмитро знаходився вдома та розмовляв по стаціонарному телефону;

  • Під час слідства не було знайдено знаряддя вбивства;

  • незважаючи на тиск з боку слідства, підозрювані свою провину не визнали;

  • саме слідство проводилося з численними порушеннями - зокрема експерт, який підписував протокол огляду місця злочину, навіть його не відвідував.

 

Від самого затримання Сергія, який єуболівальником "Динамо" Київ, йогоактивно підтримували його друзі - фанати.Вже під час судового процесу до нихдолучилися й вболівальники  іншихклубів України, й гасло "СвободуПавліченкам" запанувало на українськихстадіонах. Протягом 2012 року тривав суд,і під час кожного засідання у залі судута біля нього знаходилися друзі родини.


Проте, 2 жовтня 2012 року суд під головуваннямГалини Бондаренко, незважаючи на всіаргументи захисту, виніс свій вирок -довічне ув'язнення батькові та 13 роківв'язниці - сину. Цей вирок викликавобурення як серед українськихвболівальників, так і серед їх європейськихколег. На стадіонах різних країн з'явилисябанери з вимогою звільнення родиниПавліченків, а сайт, присвяченій справіїхнього звільнення - www.theyarenotkillers.com -відвідали десятки тисяч користувачівІнтернет. Проте справжній фурор викликавмультиплікаційний ролік, у якому історіяродини Павличенків оповідалася відімені наймолодшого з родини - Івана.


Вжезараз на підтримку родини виступаютьне тільки спортивні уболівальники, алей звичайні громадяни різних країн.Надіслані звернення до депутатівЄвропарламенту, амбасадори країн ЄС вУкраїні вже зголосилися взяти цю справупід свою увагу. Черговою подією у справіродини Павліченків, яка зараз очікуєапеляційного суду, буде акція в Києві,участь у якій візьмуть участь декількатисяч небайдужих.



 

Шановніколеги! Інформацію по справі родиниПавліченко та фотовідео з усіх акційв Україні та Європі ви можете знайти насайті http://www.theyarenotkillers.com

 

Олександр Аронець



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини