MENU

ВО «Свобода» приступила к захвату ВО «Просвіта»

832 0

Члени партії ВО «Свобода» захопили Харківський осередок Товариства«Просвіта» ім. Тараса Шевченка.Звітно-виборчі збори насильницькимчином вів голова місцевого партосередкуВО «Свобода» Ігор Швайка. Усім хто непогоджувався з його репліками та діяминовообраний нардеп наказував позакриватироти та обіцяв силоміць вивести їх задвері.


Спочатку Ігор Швайкапообіцяв передплатити 50 примірниківдитячої газети «Журавлик» і запропонувавна посаду голови Харківського осередку«Просвіти» Миколу Зубкова.

«Ми у своєму свободівськомусередовищі вирішили, що це має бутиЗубков»,  - зазначив Ігор Швайка.


Оголосити іншихпретендентів на посаду голови Харківськогообласного осередку Товариства «Просвіта»ім. Тараса Шевченка Ігор Швайка, навіть,не дозволив.


Деякі члени Товариства«Просвіта» просили слова, щоб прозвітуватиза діяльність Харківського осередку,на що теж отримали відмову.


Потім Ігор Швайка почаврозповідати про те, що поганого, на йогодумку, вчинили члени партії «НашаУкраїна», Конгресу УкраїнськихНаціоналістів, попереднє правління ічленство «Просвіти».


«Попереднє правлінняне могло зібрати стільки людей яксьогодні», - виголосив Ігор Швайка, колив залі було близько 60 людей.


Після цього почаливставати інші члени «Просвіти» ізазначати, що їх організація й без участіпартії ВО «Свобода» збирала і по 200, іпо 350 людей.


Засідання почалозатягуватися. Дмитро Пилипець запропонувавобрати головуючого засідання. У відповідьна це Ігор Швайка кричав: «Закрий рот!!!Чи попросити щоб тебе вивели за двері?!!».Аналогічні відповіді отримували й іншічлени «Просвіти» які не згоджувалисяз репліками та діями новообраногосвободівського нардепа.


Незважаючи на опірІгоря Швайки, головуючим засідання булообрано попереднього голову Харківської«Просвіти» Анатолія Кіндратенка.Секретарем засідання – Оксану Животкову.Хоча частина просвітян наголошувалина тому, що Оксана Животкова булавиключена з членства «Просвіти».


Збори знову почализатягуватись після чого Ігор Швайказапропонував проголосувати за йогокандидатуру і розійтись.


Два десятки присутніхдійсно підняли руки за кандидатуруІгоря Швайки (але частину з них просвітянине вважають своїм членством). Противиявилось трішки менше. Інші кандидатури,запропоновані просвітянами, а не партією ВО «Свобода» Ігор Швайка розглядати недозволив. У наслідок цього та низкиінших порушень вибори голови Харківськогообласного осередку просвітяни вважаютьнедійсними.


Після зборів свободівцівимкнули світло в приміщенні і попрохалипросвітян вийти на вулицю. Також булооголошено, що наступні збори Харківськогоосередку «Просвіти» мають відбутисьбез участі організатора мовного майдануДмитра Пилипця, громадського діяча,члена руху «Відсіч» Сергія Липка таінших просвітян, які незгодні з діямипартії ВО «Свобода».


* * * 


Швондєр-швайка продовжуєнагло брехати. На свободівському сайтівін вже пише, що «Микола Зубков ... обійнявпост голови міської «Просвіти». Хочане було навіть голосування по цьомупитанню, бо швайка закрив збори одразупісля свого «обрання», це зафіксованона відео:

 



Брехня на брехні ібрехнею поганяє.

 Дмитро ПИЛИПЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини