MENU

Арбузов метит в премьеры. Рекламой с его лицом завешано пол-Киева

2008 3

 


Боротьба за крісло прем’єра на фінальній стадії. Думаю,що кожний помітив, як протягом останньоготижня зарясніли вулиці поблизу Банковоїлайт-боксами з обличчям Голови НБУСергія Арбузова. Якщо уважніше вивчитирозміщену інформацію, то стане зрозумілим,що це – реклама різноманітних друкованихвидань, які топ-новиною подають інтерв’юта коментарі пана Арбузова. ЗаявиПрезидента про оголошення до кінцятижня креатури на посаду Прем’єр-міністраУкраїни спонукала головного претендентазмінити свою тактику. Тепер малопублічнийочільник Національного банку потужнорекламує свою персону. 


Незабаром ми дізнаємосьпро результативність цього одного зелементів тактичної війни за визначнекрісло країни. Але шанси у СергіяГеннадійовича досить великі. Представникнової, молодої команди користуєтьсязнаною повагою „сім’ї” за жорсткі,рішучі та креативні кроки по стабілізаціїфінансового ринку. Непублічність доцього часу дозволяла Голові НБУ залишатисьпоза пильною увагою журналістів, авідтак і уникати провокативних статей.


Призначення Арбузовакерівником на вулиці Грушевського будесвідчити про запровадження в державі"Уряду жорсткої руки”. Останні ініціативиНБУ на кшталт податку на продаж валютита кримінальної відповідальності заспробу реалізації тієї ж валюти – целише квіточки порівняно з можливимиплодами новоствореного КабінетуМіністрів України. Піке національноїекономіки, на фоні байдужості ЄС таСполучених Штатів, підкріплене війноюультиматумів від Росії, вимагатиме віднової команди радикальних дій. І дії цістовідсотково будуть не популістські.На шальках терезів стоїть доля країни,а відтак і незалежність фінансово-промисловихгруп, які вже давно керують Україною.Громадянам не варто розраховувати налояльність влади.


Практика всіх попередніхурядових змін вказує на стабільнутенденцію з погіршення економіки. Тожготуємось до нового оберту подій. 

 

Сергій Доротич


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини