MENU

Бюджет принимали отпетые отморозки и украинофобы - Шкиряк

626 0


Сором! Продажна більшістьнинішньої ВР вчинила черговий злочинпроти власного народу, прийнявшиБюджет-2013. З таким державним кошторисомна країну чекає повний економічнийколапс вже після Нового року. 

Хоча,звичайно, цим невігласам, приплічникамузурпатора плювати на те, як будуть житиукраїнці. Для них головне аби «межигір’я»пахана процвітало, а власні кишенінабивалися за рахунок простихгромадян. 

Усілякі арбузово-азаровиразом зі своїм «папіком» та його «сім’єю»за два роки довели економічний станлюдей і країни до цілковитого зубожіння.Але рано чи пізно відповідатимуть завсе. 

Втім, я маю впевненність, щоопозиційні сили у новій ВР зроблять всеможливе, щоб цей ганебний документ булоанульовано вже на перших засіданняхновообраного парламенту. За це вартоборотися, блокувати засідання Ради, аякщо потрібно, і битися, по-справжньому,до тих пір, поки регіонали не погодятьсяпереглянути і змінити цей злочиннийдокумент. На кону майбутнє України нанайближчий рік. 

Дякувати Богу,в новій Раді буде багато міцних, молодих,сильним духом і фізично здорових людей,справжніх патріотів. Переконаний, щонаші друзі, соратники і побратимисвободівці разом з представниками ОО«Батьківщина» можуть дати доброгопрочухана знахабнілим і зажирілимрегіоналам та їхнім маріонеткам. Ну, аУДАР?.. Будемо сподіватись, що вонипідтримають опозицію. 

Хлопці,зробіть все можливе, щоб азаровсько-арбузівськийбюджет-2013 було ліквідовано. Українайого не витримає, це крок до повноїекономічної прірви. Ну а ми завжди васпідтримаємо.

 

Зорян Шкіряк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини