MENU

Юрия Луценко хотят уничтожить, отказывая ему в медицинской помощи - «Батьківщина»

505 0

  

Замовне рішення Менськогорайсуду Чернігівської області, якийвідмовився достроково припинитивідбування покарання Юрія Луценка застаном здоров’я, є фактично судовимузаконенням тортур щодо одного зполітичних опонентів чинної влади.

 

Це судове рішенняухвалювалося за прямою вказівкоюпрезидента Януковича, як головногозамовника політичної розправи надлідером «Народної Самооборони».Виконавцем замовлення та співучасникомзлочину проти прав і свобод відомогоопозиціонера став суддя ОлександрСавченко. Прізвище цього судді будедодано до списку осіб, які причетні дополітичних репресій, порушення правлюдини в Україні та фальсифікаціївиборів.

 

Оновлені версія спискубуде передана європейським та міжнароднимінституціям, урядам демократичних країндля вивчення питання щодо застосуванняперсональних санкцій відносно йогофігурантів, в тому числі, в рамкахнещодавно ухваленого в США «ЗаконуМагнітського».

 

Цим судовим рішеннямнинішній авторитарний режим чіткозасвідчив свої реальні наміри фізичнознищити Юрія Луценка шляхом ненаданняйому необхідної медичної допомоги таможливості лікуватися у стаціонарі відхвороб, які він отримав за час незаконногоперебування у в’язниці.

 

Відмова у лікуванні,яку так потребує Юрій Луценко,продемонструвало також повну недієздатністьі бутафорність так званого новогоКримінально-процесуального кодексу,який режим Януковича представляє, якначебто крок до гуманізації правосуддяв Україні.

 

Ми переконані, що зарішенням Європейського суду з правлюдини Юрій Луценко, як і Юлія Тимошенко,незабаром будуть на свободі, а всіпричетні до політичних репресій - як їхзамовник, так і їх виконавці, - понесутьзаслужене покарання за свої антизаконнідії.

  

Батьківщина 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини