MENU

Милиция «крышует» незаконных киевских застройщиков

388 0

  

Міліція знову проігнорувалачергову акцію протесту жителівДніпровського району, що виступаютьпроти будівництва на зеленій зоні наперетині вул. Юності та вул. Космічної.

Це була вже 5 акціяпротесту, що закінчилися черговимвідмовчуванням міліції. Мешканці вжеписали кілька заяв про порушення правжителів району, проте жодних дій вжитоне було. Тому громада запланувалаздійснити силову акцію протесту ізвернулися до мене, як до людини, якавиросла у дворі поруч, щоб я підтримавцю акцію своєю присутністю.


На зазначену акціюпротесту вийшло кілька десятків людей.Міліція їхала дві години. По її приїздігромадяни написали кілька заяв прозлочин та вимагали від забудовниканадали дозвільні документи на проведеннябудівництва. Але як і попередні чотирирази дозволів жителі сусідніх будинківтак і не побачили.


Я повторно звернувсядо О. Попова з вимогою особисто втрутитисяв ситуацію і припинити незаконну забудовуна зеленій зоні. Та до начальника міліціїзі скаргою на бездіяльність підлеглихйому структур, яка межує з «кришуванням».


Нагадаю, на зеленійзоні на перетині вул. Юності та вул.Космічної Дніпровського району невідомимиособами було розпочате будівництво –вже виритий котлован. За словамимешканців, наразі гори виритого піскусягають 7-10 метрів. Інформаційні покажчикищодо характеру, призначення, строкивиконання та замовника робіт відсутні.Охорона даного об’єкту ніякої інформаціїне надає. Громадські слухання жителівприлеглих будинків не проводились.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини