MENU

В США учителя массово учатся стрелять

434 0

Американські вчителі вчаться стріляти. Понад півтори сотні педагогів відвідали під час зимових канікул безкоштовні курси зі стрільби і прихованого носіння зброї, пише switluy_spogad.

Учасники тренінгу пояснюють: необхідність вміти користуватися пістолетом усвідомили після трагедії у Конектикуті. Там два тижні тому зловмисник застрелив понад 20 дітей та вчителів у початковій школі. Щоби спробувати запобігти подібним інцидентам у майбутньому - викладачі вирішили засвоїти основи самооборони. Між тим кілька американських штатів - розглядають пропозицію дозволити вчителям приходити на роботу зі зброєю, повідомили місцеві ЗМІ.

Кларк Апошіан, голова ради Юти зі стрілецьких видів спорту: «Після трагічних подій у Ньютауні ми вважаємо, що слід навчити наших викладачів користуватися зброєю. У разі потреби педагоги мусять вміти захистити себе і учнів. Зловмисники навряд чи ризикнуть нападати на школи, якщо знатимуть, що там їм можуть дати відсіч».

Джессіка Файвеш, викладач: «Це дуже потрібний тренінг. Важливо відчути, що ми більше не беззахисні. Зброю можна носити під одягом, учні про неї навіть не знатимуть, але вона може врятувати усіх, якщо трапиться непередбачуваний інцидент».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини