MENU

Пенитенциарная служба врет о количестве камер на этаже больницы, где лечат Тимошенко

394 1

Державна пенітенціарнаслужба України знову вдалася до відвертоїбрехні, коментуючи події навколо лідераопозиції Юлії Тимошенко.

Заступникначальника управління ДПтС у Харківськійобласті Андрій Лапінський на брифінгуу Харкові заявив про наявність двохвідеокамер у палаті Тимошенко і щеоднієї - в коридорі.

Разом з тим,насправді на 9-му поверсі ХарківськоїЦентральної клінічної лікарні №5, деутримується Юлія Тимошенко, встановленовдвічі більше камер, ніж було заявленоПенітенціарною службою, – а самешість.

Це підтверджують матеріалиадміністративної справи, яка слухаласяв Окружному адміністративному судіміста Київ за позовом Юлії Тимошенко про визнання неправомірними дій Державноїпенітенціарної служби, Міністерстваохорони здоров’я, Качанівської виправноїколонії, головного управління МВС вХарківській області.

План-схема, наякій позначено 6 камер відеоспостереження,була надана суду Головним управліннямМВС України в Харківській області.

«Такимчином, тюремники зухвало збрехали, якце було вже не раз, коли вони бралисякоментувати події навколо Юлії Тимошенко»,- підкреслили в «Батьківщині».

Юлия ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини