MENU

Слова Іоанна Хрестителя «Покайтесь, тому що наблизилось Царство Небесне!» як ніколи актуальні зараз - Турчинов

623 0


"Тими днями приходитьІван Хреститель, і проповідує в пустиніюдейській, та й каже: «Покайтесь, бонаблизилось Царство Небесне!»

Бо він той, що про ньогосказав був Ісая пророк, промовляючи:«Голос того, хто кличе: В пустині готуйтедорогу для Господа, рівняйте стежкиЙому!” (Матвія: 3, 1–3).


З Водохрещем вас!


В мене для вас є двіновини. Одна погана, а друга хороша.Почну з поганої: кінець світу наближається.Хоча, це не така вже і погана новина,якщо зайти до неї з іншого боку: ЦарcтвоНебесне близько! Вражає? По суті незмінилось нічого, просто ми змінилиточку зору на питання.


Я розумію, що подібнірозмови ви чуєте постійно і вже виробилипевний антирелігійний імунітет до них,але якщо трошки подумати та озирнутисьнавкруги…


У Біблії чітко сказано,що в останні дні ослабне віра. Скрізьбудуть порок, насилля, злоба та жорстокістьзамість любові, щирості та добра. Ціознаки другого пришестя Спасителявирують навколо нас: на ТБ, в газетах,на вулицях….


Тому крик ІоаннаХрестителя: «Покайтесь, тому що наблизилосьЦарство Небесне!» як ніколи актуальний.Час прискорюється, пресується, рокиперетворюються на хвилини, а дні насекунди.  І тут ми підійшли вже додругої новини - тільки покаяння і відмовавід брехні, бруду та насилля, віджорстокості та підлості є запорукоюспасіння і входження до Його ЦарстваЛюбові та Доброти.

 

Олександр Турчинов



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини