MENU

Похищением житомирского предпринимателя, которого вывезли в лес, руководил начальник УБОПа области

3530 0

Після оприлюднення матеріалу під назвою Бандитизм Житомирського УБОЗу. Відео та приїзду до Житомира знімальної групи програми «Знак оклику» телеканалу TVi, до журналіста продовжують звертатися жертви міліційного бандитизму і розповідати моторошні історії.

 

10 лютого 2011 року житомирський підприємець Олексій Данилов був викрадений біля своєї домівки людьми в масках. На нього напали, жорстоко побили, силоміць затягли до мікроавтобуса і вивезли за межі міста. Олексій залишився живим лише тому, що зумів тихцем навпомацки набрати по «мобільнику» номер свого друга і залишив телефон ввімкнутим, тому бандитську метушню було почуто, друг повідомив батькам Олексія, які звернулись по допомогу до правоохоронних органів.

 

Олексій впізнав нападників – це були його знайомі Олександр Бобров, Едуард Спиридонов та Руслан Домолецький. Жертву вивезли до лісосмуги і почали повільно вбивати, вимагаючи повернути 8 кілограмів золота, які нібито зникли в одного з нападників, Боброва. Бандити вже не приховували, що для Олексія ця подорож — лише в один кінець. Так би все й сталося і до довгого списку зниклих безслідно людей додалось би прізвище Данилова. Аж раптом до одного з катів зателефонувала дружина і повідомила, що у них на подвір`ї повно міліціонерів: «Швидко везіть його назад до Житомира!», – кричала вона в слухавку.

 

Напівпритомну закривавлену жертву вкинули до автобуса і повезли назад до міста. Метрів за 400 від домівки Олексія вивантажили, поставили на ноги і повернули в потрібному напрямку...

 

Під час викрадення і катування Олексій Данилов чітко вгледів тих, хто керував злочином – це були начальник відділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВС України в Житомирській області Юрій Корнатовський з колегою Струпинським, які від початку до кінця супроводжували викрадення і замах на вбивство. Міліціонери весь час знаходились поруч, пересуваючись чорною «Шкодою».

 

Сьогодні кримінальна справа про це викрадення знаходиться на розгляді суду Богунського району міста Житомира. Розгляд справи проходить дуже «ефективно» – один з нападників вже потрапив під амністію, іншого взагалі вивели з числа обвинувачених, і навіть сам міліціонер Корнатовський в якості свідка якось приходив в гості! Обвинувачені відкрито хваляться, що знаходяться під «дахом» міліції, а прокуратуру купили за 30 тисяч доларів і тому залишаться безкарними.

 

В це дуже легко повірити, тому що про продажність прокуратури і міліції на Житомирщині вже легенди складають!

 

А крім легенд ще й фактів вдосталь…

 

 

Віктор Котенко

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини