MENU

Отдельные «регионалы» просят их пощадить во время Революции - Аронец

4229 3

Цей тиждень у роботі Верховної Ради був дуже гарячим. Але цікаво те, що нерви здали саме в регіоналів.

 

Після цілком законних і логічних вимог свободівців, які полягали в тому, що депутати, як державні службовці, на засіданнях зобов’язані  розмовляли виключно державною українською мовою, регіонали та комуністи вдалися до абсурдних вигуків по відношенню до всіх свободівців.

 

Абсурд не тільки в тому, що багато регіоналів навіть не знають, а що ж таке це слово «фашист», але й те, що фашизм і диктатуру в Україні, з небаченою швидкістю запроваджує кримінальний режим Януковича. Від цього «фашизму» «сім’ї» постраждав уже не один регіонал, проте вони вперто, як стадо баранів повторяють за помахом руки Чечетова «фа-ши-сти». Виходить, що хто вимагає дотримання закону та Конституції той «фашист»?

 

Після однієї з таких словесних сутичок і виникла доволі серйозна бійка в залі, де регіонали навіть не засоромились вдарити жінку, депутата Ірину Сех.

 

 

Після бійки нерви здали також у одного з колишніх лідерів ПР Бориса Колеснікова. Здали очевидно від того, що він не в змозі забезпечити для своєї партії результативне голосування, та й взагалі, від того, що пішов на «пониження». З міністра перетворився на простого депутата, якого, до того ж, заставляють щоденно ходити на роботу! Тому гадаю, що в нього у зв’язку з цим психологічна травма. Тим паче, що його запеклий ворог, про якого він казав «дешевий клоун...музейний крадій» - Діма Табачнік, залишився міністром, а він, мільярдер — ні!

 

Тому Борис Колесніков вирішив з’ясувати стосунки, чисто «по-пацанськи», і не з яким не будь депутатом, а з простим помічником депутата, який фіксував кнопкодавів з балкону, тобто, як всім відомо, зі мною. Хто ще не бачив, пропоную вашій увазі дуже цікаве відео, де мільярдер Колесніков знімає з себе маску «європейського демократа», і показує хто він насправді.

 

 

Однак, на цьому війна регіоналів зі мною не закінчилась)) Наступного дня приходжу я на своє робоче місце, де попереднього дня фіксував порушників, а там повно помічників депутатів-регіоналів! Я просто фізично не зміг фотографувати. Згодом мені сказали, що по фракції ПР було доручення, щоб кожного дня пленарних засідань, помічники приходили на 9 ранку і займали місця біля краю балкону.

 

Таким чином, парламент сьомого скликання змінився просто кардинальним чином. Сьогодні депутати-регіонали приречені на 5 років примусових робіт, адже як ще охарактеризувати те, що на засідання практично в повному складі ходять регіонали, навіть ті, які минулого скликання приходили до стін парламенту лише кілька раз, наприклад Іванющенко. Більше того, завдяки мені, тепер працюють також помічники регіоналів :)

 

Для того, щоб прийняти якесь рішення, регіоналам навіть не вистачає комуністів, адже особисте голосування це крапка на всій тій вакханалії, що була звичною в минулому парламенті. Парламент більше ніколи не буде ручним песиком Януковича, а тому регіонали нервують. Тепер слід домовлятися з опозицією і приймати тільки ті рішення, які йдуть на користь Україні. І нехай не відразу все проходить гладко, вони все ще показують, що вони «головні», тому ніяких виборів у Києві. Але це вже тактичні ігри, які рано, чи пізно закінчаться для них поразкою. А те, що вони про це знають, свідчить той факт, що в приватних розмовах, деякі регіонали підходять до свободівців і кажуть, що розуміють, що влада все ж зміниться, а вони нічого поганого не хочуть для країни, і щоб в майбутньому це врахувати!

 

P.S. Про фальшивість і штучність вигукувань регіоналами слова «фашист» свідчить також те, що на засіданнях парламентських комітетів, вони чомусь нікому зі свободівців подібного не кажуть! Натомість всі свободівці вимагають і на засіданнях комітетів спілкуватись українською!

 

Для довідки. На останньому засіданні парламентського комітету з питань культури та духовності регіоналка Таісія Повалій проголосувала за відзначення 140-річниці від дня народження основоположника українського націоналізму Миколу Міхновського! Там ще цього року 130 річниця від дня народження Дмитра Донцова))

 

Олександр АРОНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини